من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
دختر منم اینو خورد بازم ۵ روز بود تب داشت رفتم دکتر گفت روش جواب نداده فارمنتین ۴۰۰ داد با شربت دکسترو و شربت نئوتادین ساشه پودری مونته لوکاس یه شب اینارو دادم تبش قطع شد مرتب اب سیب بهش بده ختمی دم کن بده بخوره ۵ روز ببرش حموم به مدت ده دقیقه زیر دوش آب گرم پشتش رو ماساژ بده بعد اومد با سشوار خشکش کن یه ومنوش بابونه بهش دم کن بخوره و شرش رو ببند وه سرما له سرش نرسه و اون روز جایی نره ایشالله خوب میشه
شربت دکسترو هم دادم اون ساشه ها هم میخورهولی مشکل همینه با اینکه خوش غذاست الان از غذا خوردنو اب میو ...
ببین بدنش عفونت داره اول باید عفونت رو درمان کنی ختمی خیلی کمک میکنه دختر منم لب به هیچی نمیزد دو روز بود حتی آبم نخورده بود که دکتر گفت چرا انقد بی حاله گفتم هیچی نمیخوره مرتب مایعات داغ بهش بده با آنتی بیوتیک خوب قولت میدم دو روزه خوب شه و به عروسی برسی