2777
2789
عنوان

برای دفع انرژي منفی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 43 پست
اگه طلسم داری قرآن زیاد بخون

عزیز طلسم سنگینه میخوای چيزي شروع کنی دلسرد میشی یهو وقفه میفته یا مشکلات سر راهت .همه کارات نصف و نیم میفته

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ماهم اصلا عجیب غریب شده بودیم هر بعد زندگیمونو نگاه میکردیم که اولش راحت پیش میرفت به گره افتاده بود ...

والا بعضیا نزدیکند چیکار کنیم بالاخره هر چی بخری میبینن یا خبر میشن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز طلسم سنگینه میخوای چيزي شروع کنی دلسرد میشی یهو وقفه میفته یا مشکلات سر راهت .همه کارات نصف و ن ...

خدا لعنت کنه کسایی که طلسم  میکنن ولی من شنیدم خون زیاد قرآن باعث باطل شدن طلسم میشه انکار 

والا بعضیا نزدیکند چیکار کنیم بالاخره هر چی بخری میبینن یا خبر میشن

خدا زلیلشون کنه لعنتیا رو 

خودشون تو جای گرم و نرمشون خوابیدن از سختی های ما خبر ندارن بعد به داشته های ما حسادت میکنن

در حالی که خودشونو یه ثانیه جای ما بزارن از پس مشکلات و سختیاش بر نمیان

کاش خدا اونایی که حسودن رو اون دنیا عذابشون کنه و جزو حق الناس قرار بده حسادت کسی به کسی رو

چون با انرژی منفی شون گند میزنن به طرف مقابل

گوسفند عقیقه کنید گره ها باز میشن انشاالله از گوشتش هم نباید خودتون بخورید استخوان هاش هم باید دفع ب ...

بله برای ی طلسم ن طلسمی ک مرتب‌ تمدید میشه .ما بالای ۴۰ تا قربانی کردیم

خدا زلیلشون کنه لعنتیا رو خودشون تو جای گرم و نرمشون خوابیدن از سختی های ما خبر ندارن بعد به داشته ه ...

من زن داداش م بخاطر اینکه من رفتم سفر قهر کرد خوته پدرش با داداش م قهر کرد و کلی حرف بار پدر مادرم کرد.تا آیفون براش نخریدن برنگشت

طلسم که تمدید نمیشه مگه بسته اینترنته😂

باطل ک شد دوباره میسازن عزیز 

من زن داداش م بخاطر اینکه من رفتم سفر قهر کرد خوته پدرش با داداش م قهر کرد و کلی حرف بار پدر مادرم ک ...

مردنی 

ان شالله با یه پسر عالی و سطح بالا ازدواج کنی بیشتر بمیرمن عقیدم اینه هرکی ذاتش حسوده و به کوچیک ترین چیزا حسادت میکنه باید بیشتر بسوزه خاکستر بشه

بله برای ی طلسم ن طلسمی ک مرتب‌ تمدید میشه .ما بالای ۴۰ تا قربانی کردیم

باید طلسم رو پیدا کنی و روش ادرار کنی تا باطل بشه اگه طلسم همراه با عنصر های طبیعت از بین رفته مثال آب باد خاک آتش باید بری یه قسم نامه و یه عریضه نامه تهیه کنی از یه آدم کار بلد من خیلی وقته کنار گذاشتم اصن راستش سخته و کار میبره و بلد نیستم دوست ندارم کسی هم یاد بگیره بدتون نیاد ولی متاسفانه زن ها اگه یاد بگیرین البته بعضیاشون هی میفتن دنبالش و هم خودشون و بقیه رو نابود میکنن طلسم شوخی نداره یه قدرتی هست که نباید دست نااهلش بیفته هاروت و ماروت هم خدا مجازات کرد