2777
2789
عنوان

برای دفع انرژي منفی چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 43 پست
مردنی ان شالله با یه پسر عالی و سطح بالا ازدواج کنی بیشتر بمیرمن عقیدم اینه هرکی ذاتش حسوده و به کوچ ...

عزیز من متاهل هستم 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
باید طلسم رو پیدا کنی و روش ادرار کنی تا باطل بشه اگه طلسم همراه با عنصر های طبیعت از بین رفته مثال ...

ممنون از راهنماییتون

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز من متاهل هستم

وای بعد چند سال جاریم اومد خونمون عید دیدنی

گفتن

وای خونتون فلانه

ماشین تون آشغاله(اینو دقیق گفتا)

تحصیلات به درد نمیخوره و به تحصیلات هیچی نمیدن!

شوهر خودش بیسواد ...

و هزار تا تخلیه عقده دیگه کرد که جاش نیس تعریف کنم رفت 

انقدر حالشون بد بود که نگو 

شوهرم هم گفت من دور و برم آدم سمی و حسود نمیخوام امسالم اشتباه کردم گفتم برادرم هستن بزار برم ببینمشون اینا آدم نیستن و سرتا سر وجودشونو عقده و کمبود گرفته و دیگه هم نمیخوایم خونشون بریم و بیان

حالا این یه جاریم بودا

واکنش های بقیه شو نو بگم دود از کلت بلند میشه

وای بعد چند سال جاریم اومد خونمون عید دیدنیگفتنوای خونتون فلانهماشین تون آشغاله(اینو دقیق گفتا)تحصیل ...

خب بگو چرا نظر میدی .من همسرم میگه خونمون عوض کنیم ولی اینجا خانوادم هستند کمکم میدن برای بچه و کارهام تنها چیکار کنم شهر دیگه البته ۲۰ دیقه فاصله س

خب بگو چرا نظر میدی .من همسرم میگه خونمون عوض کنیم ولی اینجا خانوادم هستند کمکم میدن برای بچه و کاره ...

خوب اومده بود نظر بده حال مارو خراب کنه دیگه

اول راجب همه چی میپرسه 

بعد تک تک نظر میده که تخریب کنه

ممنون از راهنماییتون

خواهش عزیز

سعی کن دنبالش نری اگه مشکلی داری پول به رمالای دروغ گو نده اول برای اصلاح زندگیت از ترفند های طبیعی استفاده کن و اگر مطمئنی که از یه بعد دیگه داره به زندگیت فشار میاد اونوقت برای گشایش دست به طلسم های قرآنی و... بزن از همه کس هم نخواه که این کار رو انجام بده یه وقت اشتباه میکنه بدتر میشه

اگه به یه شخص کاربلد برخورد کردی بگو طلسم رو باطل کنه و یه حصار برات درست کنه که دیگه طلسم اثر نکنه

خب بگو چرا نظر میدی .من همسرم میگه خونمون عوض کنیم ولی اینجا خانوادم هستند کمکم میدن برای بچه و کاره ...

عوضم کنی ببین حسودات چه حالی بشن

بعد دقت کردی الان مثلا پشکل هم داشته باشی اونا نداشته باشن حسادت میکنن؟

واقعا سطح حسادتا خیلی اومده پایین 

خواهش عزیزسعی کن دنبالش نری اگه مشکلی داری پول به رمالای دروغ گو نده اول برای اصلاح زندگیت از ترفند ...

من از آدم های خبره کمک گرفتم تو این سالها .پیچیدس زیاد و هر کسی درکش نداره .طلسم زیاد پیدا کردم الان دیگه توسط موکل تو قبرستان اینا میزارن یا کوه و بیابون یا آتیش میزنن. ما دشمن قسم خورده‌ داریم جالبه فامیل هم هستن و فقط برای اینکه همسرم دخترشون نگرفته

عوضم کنی ببین حسودات چه حالی بشنبعد دقت کردی الان مثلا پشکل هم داشته باشی اونا نداشته باشن حسادت میک ...

خودمم می‌گم عوض کنم بیشتر کنجکاو میشن واقعا موندم ولی شهری ک بریم امکانات بیشتر هست می‌گم برای بچه ها بهتر باشه شاید

من از آدم های خبره کمک گرفتم تو این سالها .پیچیدس زیاد و هر کسی درکش نداره .طلسم زیاد پیدا کردم الان ...

یعنی کار و زندگی ندارن که همینجور برا شما طلسم درست میکنن؟ 

عجب آدمهایی پیدا میشن

من یه مورد اینجوری شنیدم باید اگر نزدیک فامیل هستین ازشون دوری کنید

برید یه جا دیگه زندگی کنید

یعنی کار و زندگی ندارن که همینجور برا شما طلسم درست میکنن؟ عجب آدمهایی پیدا میشنمن یه مورد اینجوری ش ...

بله. منم تعجب میکنم چ کینه عمیقی هست .از همسرم میپرسم میگن هيچوقت ب دخترش ن نگاه بدی داشتم ن خواستگاری کردم و ن خواهانش 

بله. منم تعجب میکنم چ کینه عمیقی هست .از همسرم میپرسم میگن هيچوقت ب دخترش ن نگاه بدی داشتم ن خواستگا ...

حسادت از رویداد یا اتفاقی نیست بلکه ریشه در آدم ها داره و برای هر کس متفاوته و متاسفانه بعضی ها خیلی بد حسودند و فقط میشه براشون دعا کرد که هدایت بشن