2777
2789
عنوان

لعنت برپدرومادرکسی ک هی توگوش من خوند بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 67 پست

اتفاقا بهترین اختلاف سنی همین چهارساله . اگر بتونی خوب تربیتشون کنی با هم رفیق میشن حسابی . بعدش هم تقریبا از وقتی دومی سه سالشه کلا دیگه با همن تایم ازادت خیلی زیاد میشه . مدرسه برن که دیگه عالی . 

به نظرم شما احتمالا افسردگی پس از زایمان داری . به این مساله رسیدگی کن از نظر غذایی خیلی به خودت برس قطعا ضعف بدنی هم داری  در کنار این که روی روش های تربیتی مطالعه کن کارایی که بچه اولت میکنه واسه جلب توجه هست چون حس میکنه جایگاهشو از دست داده این موارد رو اگر مدیریت کنی اوضاع خیلی اروم تر میشه به زمین و زمان هم بد و بیراه نمیگی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت بایدعاقل باشی عزیزم

یکی گف خودتوبندازتوچاه..بایدگوش کنی؟

من یدونه بچه دارم ۱۲..۱۳ساله شه..اینقدربهم گفتن دومی روبیارگوش ندادم چون حال خودمم مهم بود میدونستم بااین کارحالم بدمیشه چوم اصلا حال وحوصله ندارم..اعصابم نمیکشه..

خودت بایدگوش نمیکردی ..مردم از حال روز وزندگی توخبرندارن که..

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
منم یه علت اصلیش این بود که همسرم راضی نبود ولی خوب خودم هم اصرار نکردمدخترم ۱۵ سالشه و خودم ۴۰

من شوهرم میگه فعلا نمیخوایم. پسرک ارزوشه بچه بیاریم همش میگه.5سالشه.

خودمم یدونه بودم. نمیخام پسرم مثل خودم یدونه بمونه خیلی سخته یدونه

من چی بگم که خواهر شوهر عفریته جفت بچه هاشو مینداخت صبح تا شب خونه ی من که خود خرش استراحت کنه خدارا ...

بهترین تصمیم رو گرفتی یکی دیگه توله زاییده توقع دارن بقیه بخاطر توله های اون بیوفتن تو زحمت

اون چهارساله هنوز بچس هنوز خیلی کوچیکه ازش انتظار داری مستقل باشه؟! معلومه که نمیشه اونیکی چی شیرش بده بنداز تو گهواره و برا اینیکی کارتون بزار تو تلفزیون بسته به جنسیتش السا یا گربه چکمه پوش و... بعدشم خودت یه دوش بگیر حالت جا بیاد و به کارات برس و زمانیک که شوهرت خونه بود تقسیم کار کن باهاش

خسته نباشی من خودمم مادرم یه دونه بچه دارم ولی سرهمین یه دونه که الان سه سالشه یه عذابی کشیدم که افس ...

اولی رو ادم تجربه نداره دقیقا شرایط من رو داری ولی دومی دیگه میدونی کولیک تمام میشه چه جوری بخوابونیش و چیزای دیگه 

بهترین تصمیم رو گرفتی یکی دیگه توله زاییده توقع دارن بقیه بخاطر توله های اون بیوفتن تو زحمت

اره والا از بس تن پرور و پرورش هسن نمیشه حتی بهش زنگ زد فوری آویزون میشه

شما فقط خسته ای همین 

در مورد گوشی به مسعله خیلی مهمی هست اینه که بچه ها داعم در حال الگو برداری هستن ما بزرگترا همه کارمون با گوشیه و داعم با گوشی هستیم پس بچه ها هم با چشم اینو یاد میگیرن و اصلا غیر طبیعی نیست خواستنشون مجبورید خودتون و همسر کمتر با گوشی باشین و بچه رو کلاس های مختلف ببرید بیشتر وقتش سرگرم شه لازم به کلاسای خیلی هزینه بر نیست مساجد و مهدهای قرانی هم کلاس دارند 

در کنارش به هر صورتی شده یه باشگاه یا کلاس شما برو باید حس کنی برا خودت هم یه تایمی میذاری تا حالت بهتر بشه این دو مورد رو شروع کن کم کم ببین چطور میشه 

بچه حداقل دو سه ساعت با کلاسا خونه نباشه و یه ساعتم در روز همسرت نگه داره شما برو کلاس 

منم چند سال پیش حال الان تو رو داشتم .منم تاپیک زدم بچه ی دوم نیارید وگرنه بدبخت عالم می‌شید...اما الان خیلی خوشحالم از صبه دوتاشون مدرسن.تو درسا به هم کمک میکنن .خیلی راحت شدم...سختیت دو سه سال دیگس

خب پس چه فایده ای داشت این زاییدن و این همه بدبختی؟

شاید تا۳سال سخت باشه اما آدم از بچه داشتن از اون ذوق کردنا از شیرین زبونیا لذت میبره ...این مرحله از زندگی رو اینجور میگذرونیم با همه درد و خوشیاش...تو مرحله ی پیری هم دستمون رو گرفتن بهتر نگرفتن میگیم ما تلاشمون کردیم ...همش بدی نیست 

تو الان بیای خونه ی منو ببینی !یه نوزاد یه کلاس اولی خونه بهم ریخته بخاطر تمیزکاری !ولی خب تحمل میکنم اینام بزرگ میشن ...همش ناخوشی نیست وقتی میخنده از همه غما یادت میره

بیاین باهم مهربون باشیم
اولی رو ادم تجربه نداره دقیقا شرایط من رو داری ولی دومی دیگه میدونی کولیک تمام میشه چه جوری بخوابونی ...

آره چون بچه اول هم بود خیلی اذیت شدم ولی فکر نکنم حالا حالا ها بچه بیارم چون شوهرمم اعصاب بچه نداشت اصلا فکر نمی‌کردم موقع بچه دار شدن اخلاقش اینقدر تغییر کنه و اینقدر داد بزنه و فحش بده و باید شام و ناهار مفصل سرساعت آماده باشه اصلا درک نکرد