2777
2789

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

الان که بیداری، حداقل دو رکعت نماز شب بخون خیلی فصیلت داره

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من درگیرم لطفا اگه کسی خوندی برام دعا کنه کارم گیر یه نفره برای امتحانم هم دعا کنید لطفاً ایشالله که هزار برابرش برگرده به خودتون

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

عزیزم من داشتم صلوات رو با حالت خاص و لهجه عربی میخوندم یهو همونطوری با همون لحن گفتم پاشو واسه نماز شب 😂😂😂😂

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
سلاملطفا هر وقت نماز شب خوندی برای شفای محمدصادق دعا کنبیماری لاعلاج جسمی و روحی و ذهنی دارهخیر دنیا ...

متاثر شدم. ان شاءالله حتما دعا خواهم کرد.

خودتونم بعد از نمازهای یومیه واجب، فرصت رو غنیمت شمرده و حتما دعا کنین

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

متاثر شدم. ان شاءالله حتما دعا خواهم کرد.خودتونم بعد از نمازهای یومیه واجب، فرصت رو غنیمت شمرده و حت ...

ممنونم

مگه میشه خودمون دعاش نکنیم؟

به زمین و زمان هم رو میندازیم براش دعا کنن یا صلوات بفرستن شفا بگیره.من به معجزه ایمان دارم.

بلد نیستم ☹

سلام. بزن اینترنت سرچ کن.

اگه حال ۱۱ رکعت نداری همون دو رکعت مثل نماز صبح فقط با نیت نماز شب بخون تا قبل از اذان صبح وقت داری 

ممنونممگه میشه خودمون دعاش نکنیم؟به زمین و زمان هم رو میندازیم براش دعا کنن یا صلوات بفرستن شفا بگیر ...

احسنت.

فقط دقت بفرمایین خیلی ظریف و ملموس گفتم بعد از نمازهای یومیه .....

برخی بعد از نماز سریع جانماز رو جمع میکنن و ..... عامل از اینکه زمان خوبی برای دعا کردنه.

من درگیرم لطفا اگه کسی خوندی برام دعا کنه کارم گیر یه نفره برای امتحانم هم دعا کنید لطفاً ایشالله که ...

و من الله التوفیق