2777
2789
عنوان

لعنت برپدرومادرکسی ک هی توگوش من خوند بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 67 پست

تو که بهتری برای من دخترم ۲ سالش بود دختر دومم به دنیا اومد. چقدر کم طاقتی . بچه ی دومم انقدر نق میزدو گریه میکرد ۴روانم بهم ریخته بود چون گریه هاش همش الکی بود با خودشم سر جنگ داشت😅 دیگه کم کم سعی کردم به گریه های الکیش اهمیت ندم.باید صبور باشی به خاطر خودت میگم

تو گوش منم میخونن ولی من گول نخوردم. واقعیت تا حالا ندیدم دوتا بچه یا بیشتر تو کودکی همبازی های خوب ...

اتفاقا دخترای من هم بازیهای خوبی هستن بعضی وقتا دو ساعت بازی میکنن درسته گاهی دعوا میکنن ولی خوبن شکر خدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما بچتون چندسالشه؟خودتون چند؟خب چرا نمیارین الان بیارینمن ارزومه دومی بیارم شوهرم راضی نمیشه😭دعاکن ...

منم یه علت اصلیش این بود که همسرم راضی نبود ولی خوب خودم هم اصرار نکردم

دخترم ۱۵ سالشه و خودم ۴۰

استارتر حق داری ، الان خسته ای ولی باور کن درست میشه اینروزها هم یروزی تموم میشه همه مادرا این روزارو گذروندن.شما الان خسته و کلافه ای .کسی نیست ازش کمک بگیری؟ یکم استراحت کنی ؟ پدرشون کمک نمیکنه؟ 

اره اسی درکت میکنم ولی اینقدر باهم خوب میشن ذوق میکنی وقتی باهم بازی میکنن پشت همن الان شرایطت سخته به مرور بهتر میشه خوب دیگه تو هم ادمی عصبانی میشی ولی وقتی کنترل میکنی احساس پیروزی داری منکه اینطورم چند شب پیش بچه کوچیکم نق میزد میخواستم لباس بندازم تو تراس یه هو گفتم  اخه کی گفت تو بچه بیاری لعنتی یه چند دقیقه بعد انگشتش با ناخن گیر برید همش خودمو دعوا میکردم چرا همچین گفتم که اینطوری بشه این تازه من اولیم بزرگه باهم که میوفتن حرف گوش نمیدن تو که دوتاشون کوچیکه ولی دوتا خیلی سخته خیلی ولی بعدا که پشت همن و بازی میکنن و میخندن ذوق میکنی 

وای انقدر سختش نکن انگار چیه 

وقتی بلد نیستی درست حسابی با بچه هات راه بیای 

جاری من سه تا اورده قدونیم قد سن کم با فاصله سنی دو سال و کمتر الان خوب داره کنترل میکنه شوهرت کجاست کمکت نمیکنه؟! مادرت چی مثلا یکیشون رو بزاری خونه مادرت یکم به خودت بیای

من ۱۰سال سقط و ناباروری داشتمباورت میشه انقدر میگفتن مامیتونیم دومی رم آوردیم...منه خرم گفتم بذار بف ...

عزیزم قدرت تصمیم گیری نداری مگه؟

چرا به حرف مردم زندگی میکنی ؟

تو هر کاری کنی اونا یه چیز میگن ،دهنشون بسته نمیشه که

ولشون کن