2777
2789
عنوان

لعنت برپدرومادرکسی ک هی توگوش من خوند بچه دوم بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عه هیچی نگو خداقهرش میگیره بلندشو ی لیوان اب بخور .ده تا نفس بلتد بکش...تازه اول صبر واستقامت نشون دادنته خانم خوشگل...پس ما چی بگیم ک ۳ تا بچه داریم و تازه ی شوهر بداخلاق ک نمیشه با ی من عسل نگاش کرد چ برسه خوردش.ناشکری نکن گلم بگو خدایا شکرت ک سالمم بچم سالمه صبرم بده ک تحملم بره بالا.اره گلم بلندشو ب کارات برس ی اهنگ بزار اذانم ک دارند میگن بلندشو نمازتو بخون ب هیچی فکر نکن

تو گوش منم میخونن ولی من گول نخوردم.

واقعیت تا حالا ندیدم دوتا بچه یا بیشتر تو کودکی همبازی های خوبی باشن، و تو بزرگسالی حامی هم بشن.

یه نگاه به روابط و دعواهای عمو و عمه ها و خاله ها و دایی ها بندازین بهتر درک می کنین.

اتفاقا منم همیشه میگم اینایی که گیر میدن بچه ت همبازی میخواد، چشم دیدن آرامش ما رو ندارن.🤣

خدا خیرشون بدهچندسال دیگه میفهمی چقدر کار خوبی کردیمن الان خیلی پشیمونم که دومی رو نیاوردم

شما بچتون چندسالشه؟خودتون چند؟

خب چرا نمیارین الان بیارین

من ارزومه دومی بیارم شوهرم راضی نمیشه😭دعاکن راضی بشه

خسته نباشی من خودمم مادرم یه دونه بچه دارم ولی سرهمین یه دونه که الان سه سالشه یه عذابی کشیدم که افسردگی شدید گرفتم شب و روز کارم گریه بود هرکی بچه مو میدید دهنش دومتر باز میموند که اولین بچه ای هستش که نمی‌خوابه و همش درحال گریه بود دخترم کولیک شدید داشت و خیلی گریه میکرد ، از اونورم شوهرم درک نمی‌کرد و خیلی عصبی بود و همش سرم داد میزد و فحش میداد خلاصه که قید بچه دوم رو زدم الان هم اثراتش رومه و گاهی دچار استرس میشم

تو گوشت خوندن شما خودت عملیش کردی ک

من ۱۰سال سقط و ناباروری داشتم

باورت میشه انقدر میگفتن مامیتونیم دومی رم آوردیم...

منه خرم گفتم بذار بفهمونم منم میتونم انقدر هی زر نزنن حتی مامانمم میگفت یبارگفتم نمیدونم ملت بچه براچیشونه تندتند پشت هم برگشته میگه میتونن میارن منم میتونم الانم بیارم یعنی تونمیتونی!

خوب خراین حرفاشدم دیگه خدالعنتم کنه

الانم میگن پسر

هرکی پسر نداره بدبخته🫥

اصلا گوشی نده دستش که بچه رو بی اعصاب و پرخاشگر و بی تمرکز میشه بعدا اصلا درس ها رو نمیخونه و متوجه نمیشه براش بازی فکری بخر پازل از این پازل های چوبی یا .... بشین کنارش با هم دیگه درست کنین