2777
2789
عنوان

واقعا واجبه اگ میشه بیاید

396 بازدید | 48 پست

دوستان من خیلی ضعیفم خیلی 

همیشه بی حال و بی حوصلم نای درس ندارم بدنم خیلی لاغرم هست رفتم کل ازمایشایی ک میشد داد دادم ویتامین بی و دی و اهن کم داشتم..  بنظرتون اینارو بخورم خوب میشم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه فک میکنی بخاطر ایناس..

خود.... انجام میدی راست بگو؟ 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

همیشه بزار نور خورشید بهت برسه خشکبار به اندازه کافی مصرف کن میتونی از قرص جوشان ها هم استفاده کنی ولی اونا مصنوعی ان از طبیعی استفاده کن و هم لذت ببر خدا رو شکر کن هم بدنت قوی میشه ورزش هم یادت نره

ن ن اصلا بخاطر افسردگیم روانشناسم اینارو غدغن کرده

آها پس هیچی 

داروهارو تقویتی کاریت نمیکنه

ببین میوه‌جات گوشت جیگر گوسفند لبنیات محلی روغن های حیوانی استفاده کن قرص مرص ول کن زیاد تاثیر نداره

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

چشم حتما واقعا خسته همیشه خدا انگار مریضم

کم خونی باید چیزای مقوی مصرف کنی با برنامه ریزی منم خودم و خواهرم و اعضای خانوادم همین مشکل رو داریم قرص و اینا یه جور مکمل هست نباید به عنوان فقط دارو استفاده کنی داروی اصلی چیزایی هست که خدا آفریده میدونم گرونی هم هست یکم مشکله ولی میتونی یا برنامه مصرف کنی تحرک هم داشته باش آفتاب بگیر شیره انگار آهن داره و خون‌سازه حتما بخور انجیر بخور جیگر و پسته هم بخور اینا فقط اینارو مصرف کنی شنگول میشی