2777
2789
آومد خواستگاریم البته به مادر و خانواده اش سپرده بود دختر قد بلند برام پیدا کنید معیار اصلی اش بود

معیاراصلی منم داره پسر قد بلند میشه 😂

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیگیم ۱۰۰در ۱۰۰ اینطوره ولی زیاد دیدیم قد کوتاه با خیلی بلند

منم دخترها خیلی قد کوتاه دیدم با پسرها بلند 

مثلا منم مامانم 170 بابام همون حدود حتی کوتاه تراینجوری  خوب  نیست مامانم درشت بابام ریزه 

منم دلم میخواست قد همسرم بلند تر باشه حالا 20 سانت هم نشد لااقل 10 سانت بلند تر باشه  

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

من نمیخوام بحث فلسفی کنم🤣اما بنظرم شاید این یه تنظیماتی باشه که خدا قرار داده باشه توی نظام طبیعت وگرنه فکر کن اگر کوتاه ها با کوتاه ها ازدواج کنن قدبلندا با قدبلندا کلا جامعه به دو دسته تقسیم میشه و متوسط از بین میره و نظم طبیعت بهم میخوره

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
کیف میکنی با قدش نه ؟😂😂😂

بلههه😌🤣

واقعا قد بلند از جذابیت های فردیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
نمیدونم ماهایی که 188 89 قدمون شامل اونا میشیم یا نه😂 ولی اصلا به قد کسی دقت نمیکنم.. یعنی اصلا هوا ...

اره تو هم همینی دیگه نظرتون بگو 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

واقعا هم کیف داره 😂😂😂😂خدا به ماهم بده 😁

انشالله😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مرسی تاپیک قبلیمم شرکت کن لطفا فقط صادقانه بگو 🌹🌹🌹🌸🌸🌸

صادقانه گفتم 

چون تجربه خودمه 😂 دوست داشتید یه تصویر کوتاه از خودمو همسرم میزارم قضاوت کنید بعدش سریع برمیدارم