2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کن ۱۹۰ بخواد۱۵۰ رو بغل کنه

ببین همینه دیگه من خودمم 169 اینطورام 

ولی واقعا هرچی اطرافم دیدم پسرای قدبلند با دخترای نسبتا کوتاه هستن 

دلمم میگیره من واقعا اختلاف قدی در حد معقول رو دوست دارم 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

قد بلندا اکثرا بخاطر قد بلندشون یکم مغرورا چون جامعه این حس رو بهشون داده که از دماغ فیل افتادن 😂 البته اونایی که اعتماد بنفس دارن، نه اون بیچاره ها که نی قلیونن و اعتماد بنفس ندارن 

خلاصه اگه یه قد بلند دیگه چه دختر و مخصوصا پسر ببینن فوق العاده حسادت میکنن! ولی در کل از دخترای قد بلند و جاه طلب و مغرور خوششون میاد! ولی اکثرا دخترهای قد کوتاه تورشون میکنن! 😂

قد بلندا اکثرا بخاطر قد بلندشون یکم مغرورا چون جامعه این حس رو بهشون داده که از دماغ فیل افتادن 😂 ا ...

مرسی تاپیک قبلیمم شرکت کن لطفا فقط صادقانه بگو 🌹🌹🌹🌸🌸🌸

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

والا چیزی که اکثرا من دیدم قدبلندها جذب قدکوتاه ترها میشن کوتاه ترها جذب قدبلندها،خودم هم قدم ۱۶۸ هست فکر نکنید خودم کوتاهم این حرفو میزنم ولی اکثرا اونایی که جذب من میشدن قدشون زیر۱۸۰ بود شوهرم هم الآن قدش ۱۸۰ هست

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
از کجا همو پیدا کردید ؟

آومد خواستگاریم 

البته به مادر و خانواده اش سپرده بود دختر قد بلند برام پیدا کنید معیار اصلی اش بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
تفاوت خودش رو زیاد نشون نمیده ؟

نه خیلی حساس نیستیم اصلا که خودشو نشون بده به من میگه جاسوییچی بعضی وقتا

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

متفاوته سلیقه ها

همسر من قدش ۱۹۲

من ۱۶۳

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
قد بلندا اکثرا بخاطر قد بلندشون یکم مغرورا چون جامعه این حس رو بهشون داده که از دماغ فیل افتادن 😂 ا ...

قدبلندا یه هزارم همین قد کوتاه ها ادعا ندارن 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼