2777
2789
صادقانه گفتم چون تجربه خودمه 😂 دوست داشتید یه تصویر کوتاه از خودمو همسرم میزارم قضاوت کنید بعدش سری ...

اره بزار زود حذف کن 😂😂😂😂😂

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه وایسین منم بگم 😅🤣

دوس دارم شوهر آیندم 

قدش از خودم بلند تر باشه  و قد بلند باشه در کل ۲ متر نباشه 

نهایتا سی سانت اختلاف قدی داشته باشیم یا طوری باشه به چهل نرسه  ولی ۱ز  ۱۰ ، ۱۵ بیشتر باشه اختلاف  قدیمون 

لطفا سریع سفارشو ثبت کنید 😁🤣😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بچه وایسین منم بگم 😅🤣دوس دارم شوهر آیندم قدش از خودم بلند تر باشه و قد بلند باشه در کل ۲ متر نباش ...

قدت چنده ؟

بچه وایسین منم بگم 😅🤣دوس دارم شوهر آیندم قدش از خودم بلند تر باشه و قد بلند باشه در کل ۲ متر نباش ...

یه طوری گفتم حتی اگه بخوان بسازنش هم گیج میشن🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

من دو متر دوس دارم و بالاتر 😂😂😂😂

بستگی به سلیقس‌

داییم قدش بالا ۱۹۰ هس دقیق نمیدونم ولی تاکید داشت همسرش قد بلند باشه و هست زن داییم الان قدش بلنده..

اکسم‌ قدش ۱۹۰ بود من ۱۶۰ قد کوتاه دوس داشت

معیار های هرکس متفاوته

واقعا هم کیف داره 😂😂😂😂خدا به ماهم بده 😁

از مزایایی شوهر قد بلند اینه که تو شلوغی گمش نمی کنی یه چشم بچرخونی راحت پیداش میکنی چون یه سر گردن از بقیه آقایون بلند 

بعدم من خودم تو دور بریام از همه بلندتر بودم الان شوهرم ازم بلندتر خوبه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

تو همون قسمت که نظر میدی یه تصویر کادربالاشت هست علامت یه تصویره اون رو میزنی بعد میزاریش  برا حذف هم زیر کامنتی که میزاری یه سه نقطه هست زود اون رو میزنی تا ۴ دقیقه وقت داری حذفش کنی 

ثبت شد بعدی😂

مرسییی 

کی به دستم میرسه 😁

من آماده دَم در وایسادم😂