2777
2789
انگار من شاعر به دنیا اومدم به خدا دو کلمه میگه نه خودش میفهمه نه ما

😂😂دقیقا

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علوم و معارف اسلامیانسانیا فک کنم 12 درس امتحان میدنما 16 تا میدیماز اذر شروع شده امتحانامون، بهمن ت ...

پشمام من تا حالا یه معارفی‌ از نزدیک ندیدم 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
پشمام من تا حالا یه معارفی‌ از نزدیک ندیدم

🤣🤣🤣تصورت چیه از ما

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
چادر روسری روی چشم تسبیح توی دست راست‌ مسجد رفتن 😂

🤣🤣🤣همه تصورشون همینه

ولی در واقعیت اینجوری نیستیم مث همه بچه های رشته های دیگه ایم

🤣🤣🤣همه تصورشون همینهولی در واقعیت اینجوری نیستیم مث همه بچه های رشته های دیگه ایم

یه سوال خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده 

سیبیل دارین؟

اونجایی که دیگه کم‌کم صدای خروس همسایه میاد

...گنجشکا شروع میکنن به عر زدن...اون‌موقع اون صدا بدتر از صدای مرگه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

اونجایی که دیگه کم‌کم صدای خروس همسایه میاد...گنجشکا شروع میکنن به عر زدن...اون‌موقع اون صدا بدتر از ...

هیچی‌ نگو نوموخوام‌ صداته بشنوم 

منم تا حالا ندیده بودم فکر کنم کمید میخوای چیکاره بشی؟

اره تقریبا کم هستیم، کلا تو شهرمون یه مدرسه معارفه اونم با مصاحبه و امتحان و..ثبت نام میکنه 

هرچی که افرادی که میرن انسانی میتونن شغلشون بشه برای ما هم میشه ولی پذیرشمون توی فرهنگیان و اینا راحت تره

من خودم الان دقیقا نمیدونم ولی قصد دارم طلبه بشم بخونم ببینم به کجا میرسم