2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن مرد معذرت خواهی کرد خودتون نگیرین که دفعه بعد همین کارم نمیکنه

میتونی منطقی بگی فعلا چند روزی میخوای فکر کنی و تنها باشی چون ب شدت ناراحت و دلشکسته شدی

حالا چیکار کرده؟

میگن مرد معذرت خواهی کرد خودتون نگیرین که دفعه بعد همین کارم نمیکنهمیتونی منطقی بگی فعلا چند روزی می ...

دو تا تاپیک قبلمو ببین نوشتم بخون بیا بگو بنظرت چیکار کنم خیلی دلم خونه حای انگشتاش رو صورتم کبود شده

دو تا تاپیک قبلمو ببین نوشتم بخون بیا بگو بنظرت چیکار کنم خیلی دلم خونه حای انگشتاش رو صورتم کبود شد ...

عزیزم طعم تلخ زور بازو شونو منم چشیدم از همه اینا تلخ تر اون غرور آدمه ک خورد شده من فقط سر سنگین میشم چقد سخته با مردی ک دست بزن داره زندگی کرد من هر لحظه ک باهاش حرف میزنم حتی شوخیای کوچیک میترسم ازش میترسم الان جوش بیاد بزنه ظرفامو بشکنه منو بزنه ازش ترس دارم

خدایا خودت میدونی چقد تنهام پس تنهام نزار

دو تا تاپیک قبلمو ببین نوشتم بخون بیا بگو بنظرت چیکار کنم خیلی دلم خونه حای انگشتاش رو صورتم کبود شد ...

کتک زدن💔متاسفم واقعا ناراحت شدم

هر دوتو زیر فشار مالی و روانی هستید هر عکس العملی از تو ممکنه اون بدتر واکنش نشون بده

باید ببینی چی از زندگیت میخواهی اگه طلاق که این سیلی میتونه شروعش باشه ولی اگه طلاق نمیخوای به نظرم حالا که عذرخواهی کرده باید به دل خودت نگاه کنی اگه میتونی قبولش کن نمیتونه ب خودت زمان بده،به اونم نگو که بخشیدی بگو که باید تنها باشی چند روزی،شدت دلشکستگیت ب زبون بیار