2777
2789
عنوان

کسی رژ گونه مایع شیگلم استقاده کرده کدوم رنگش قشنگ تره

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 28 پست
Hush hush?? نمیدونم منم خیلی عاشق رنگش شدم هلویی ملایمه قک کنم خیلی رنگ خوبی بده به گونه ها

اره همین منظورمه.هلویی قشنگه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من میخواستم شیگلم بخرمبعد تو اینستا خیلیا میگفتن ازش راضی نیستن پشیمون شدماسنس هم اصلش خوبه

من ک چن بار ازش استفاده کردم اوکیه جوش اینا نمیزنی باهاش الانم میخام یه رنگ دیگش رو بگیرن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سومی رو دوسال پیش از جلفا خریدم فیک بود خیییییلی بد بود

ولی اصلشو از تبریز خریدم واقعا برای پوست سفید فوق العاده هس

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

از روی این عکس راحت تر میتونی انتخاب کنی

البته 4 تا رنگ جدید هم آورده :

Real deal 

Cute pie 

Hot topic

یه رنگ پرتقالی هم هست اسمش Orange فک کنم

از مدلای دیگه شم میتونی امتحان کنی مدل کرمی و پودری هم داره

خدایی که تو را ببخشد، دگر خدای من نیست

مرسی گلم به نظرم این سری ،hush hush رو بگیرم

اونم خیلی قشنگه 

از این رژگونه قلبی هاش که آینه داره مدل کرمی هم امتحان کن. به عنوان آینه جیبی هم میتونی ازش استفاده کنی 

پودری هاشم چون چند تا رنگ داره نسبت به قیمتش خیلی به صرفه ست 

خدایی که تو را ببخشد، دگر خدای من نیست