2777
2789
عنوان

بنظرتون پیام بدم

83 بازدید | 11 پست

بچه ها مشاور کنکورم بنا به دلایلی که بهم گفت یک ماه نبود من خیلی از دستش عصبی بودم اما الان برگشته و هرچی گشتم بهتر از اون مشاور نبود خیلی منظم عالیه اما از اینکه بهم نگفت یک ماه نیست و یهو گفت بنظرم نامردی کرد بنظرتون  بهش پیام بدم باهاش ادامه بدم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز دارم که میگن

مشاور کنکور از نظر من هیچکاری نمیکنه حز اینکه میگه امروز فلان درس رو فلان ساعت بخون آخرشم تومه نمیکنه تو چه کارایی داره فقط برنامه خودشو میده

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
مشاور کنکور از نظر من هیچکاری نمیکنه حز اینکه میگه امروز فلان درس رو فلان ساعت بخون آخرشم تومه نمیکن ...

نخیر ایشون عالین روزانه برنامه میدن و برنامه را چک میکنن نه هفتگی بر اساس همون روز برنامه میدن من میدونم با چجور مشاوری هستم که بدرد میخوره یانه

نخیر ایشون عالین روزانه برنامه میدن و برنامه را چک میکنن نه هفتگی بر اساس همون روز برنامه میدن من می ...

باشه پس باهاش ادامه بده

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...