2777
2789
عنوان

از خودم متنفرم دیگه چرا باید هرشب دست رو پسرم بلند کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 61 پست
چند بار پسر کوچیکه رو هم زدم این مدت چند روز پیشا تف کرد بهم زدم تو دهنش . بعدش خدا می‌دونه چه حالی ...

بچه ها تا ۱۲ سالگی حافظه قوی دارن همه چی یادشون میمونه 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
گفت برات راحته کتک زدن من . عادت کرده مدام دستشو فشار میده مفصل های صدا میده هزار بار گفتم نکنه ولی ...

عزیزم یکی از دلایلی که اینکارو میکنه عصبی و استرسی بودنش هست! دقیقا برای همین وقتی سرش داد زدی ناخودآگاه اینکارو کرده چون استرس گرفته!شما ی مدت کلا بذار این کارو انجام بده و داد نزن کتک نزن ما هم کوچیک بودیم همش قولنج میشکستیم هیچی هم نشد هیچ ضرری نداره خاستی از دکترا بپرس

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان بدی هستم بقران جونم به جونش بسته ست نفسمه. ولی مدنیه اصلا کنترل رو حرکاتم ندارم . ازلی این دو ...

مامان بدی نیستی ولی اگر میخوای در آینده زندگیت مثل خاله من نشه ک بچه هاش براش اندازه یه سیب زمینی هم ارزش قائل نیستن نشی به خانواده بی اعصاب انرژی منفی ک همشون با هم دعوا دارن  از الان زندگیت درست کن نزار دیر بشه امتحان بچه ات یه هفته اس یه هفته پا ب پاش باهاش درس بخون نگو کار دارم ک من یه بچه کوچک فوق شیطونم دارم تو میتونی تو بهترین مامان دنیایی ک عذاب وجدان داری 

همش سرزنش میکنم و غر میزنم از خودم خسته ام . لامصب خب اصلا همکاری نمیکنه درس نمی‌خونه مگه با اصرار ...

خب درس نخونه مگه چی میشه؟واقعا مگه این درسا مدرسه چی داره؟ مگه بچه ها رباطن همه مثل هم باشن؟ ول کنننن شل کننن شما فک میکنی درس نخونه قولنج بشکنه ایندش نابود میشه یا این عصبانیت شما تمام شخصیتشو نابود میکنه و در اینده تو روابط عاطفی و ازدواج شکست میخوره؟

یکم شل کن خیلی سخت میگیری به بچه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

مامان بدی نیستی ولی اگر میخوای در آینده زندگیت مثل خاله من نشه ک بچه هاش براش اندازه یه سیب زمینی هم ...

فدات بشم . من عاشق بچه هامم .باورت میشه معلمش حتی امتحان نمیگیره حتی آلانی که همه امتحان ترم دارن میدم این معلم نمیگیره برا همین من اینقدر اذیتم اگه معلمش  حداقل امتحان می‌گرفت منم همون یه هفته پا به پاس درس می‌خواندم ولی از همه جا بدبیاری اوردم

خب درس نخونه مگه چی میشه؟واقعا مگه این درسا مدرسه چی داره؟ مگه بچه ها رباطن همه مثل هم باشن؟ ول کننن ...

اره خیلی سخت گیرم خودمم سخته باورش برام اینطور شدم اصلا همه چیم تغییر کرده سختگیر شدم حتی رو دستشویی و حموم رفتنش حساس شدم

آخه امشب دیدم داشت انگشتهای برادرم فشار میداد که عصبانی شدم

خب فشار بده! ول کن بابا بچس! اون ک نمیفهمه! شاید حس میکنه داداش کوچکه رو بیشتر دوس داری میخاد اونم قولنجی کنه که مساوی دوسشون داشته باشی فک میکنه بخاطر قولنج شکستن دوسش نداری!شایدم از داداشش عصبانیه که شما بیشتر بهش توجه میکنین!همه چیز برمیگرده به رفتار خودتون بچه تقصیر نداره!

خب فشار بده! ول کن بابا بچس! اون ک نمیفهمه! شاید حس میکنه داداش کوچکه رو بیشتر دوس داری میخاد اونم ق ...

مدام میگه زندگی خوبی داشتم تا قبل اینکه این بچه بیاد .این بچه زندگیمو خراب کرده . برا همینه خودمم افسردگی و پشیمونی گرفتم تو دلم میگم ای کاش فقط یکی داشتم بهتر بهش رسیدگی میکردم 

فدات بشم . من عاشق بچه هامم .باورت میشه معلمش حتی امتحان نمیگیره حتی آلانی که همه امتحان ترم دارن می ...

قربونت عزیزم 

شما احتمالا یا افسردگی داری یا وسواس فکری ک اگر داشته باشی باید درمان شی ک اونم ب راحتی میشه 

اون رفتارب که تو با اون بچه داری 

من حسرت داشتن اون بچه رو دارم

بخاطرش کلی هزینه کردم ولی نشد

حواستو جمع کن داری تو آرزوی کن زندگی میکنی و‌با نعمت زندگیت عین روانی ها برخورد میکنی

از ته قلبم میگم هر دستی که رو‌بچت بلند میکنی ی غده سرطان بشه تو‌وجودت اون بچه و پنهاش تویی

تو‌خاستی اون اومده خدا بهت لطف کرده

بعد تو‌ اینجوری هستی 

‏در‌ من خری به گل نشسته.