2777
2789
عنوان

دخترعمم داره جدامیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 101 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چرا نتونه بابقیه باشه مگ

میتونه‌ولی این‌حسرت نداره که تو‌بخوری عزیزم

با پول مهریه هیچکس خوشبخت نشده همسایه ما مهریه گرفت رفت خونه خرید ازدواج کرد

ولی الان دکترا بهش گفتن حامله نمیشی

درسته مهریه حلاله ولی نه اینکه باهاش بری عشق و‌حال مهریه ی مرهم باید باشه برای سختی هات نه ی جاده برای هرز پریدن ها

‏در‌ من خری به گل نشسته.

اصلا اینطور نیست من جدا شدم چن ماه مهریه هم تقریبا ۳۰ سکشو گرفتم ولی اصلا خوشبخت نیستم و پول خوشبختی نمیاره 

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم
اصلا اینطور نیست من جدا شدم چن ماه مهریه هم تقریبا ۳۰ سکشو گرفتم ولی اصلا خوشبخت نیستم و پول خوشبختی ...

جداشدن چیش بده؟؟چه حسی داره ،؟خب میری بایک ادم بهترازدواج میکنی پولم داری

با روان متلاشی شده اش چیکار کنه

دچار تروما میشه

مثل ساکنان بم بعد از زلزله که از لحاظ روحی دیگه آدمای سابق نشدن

خیلی از حوادث به ظاهر از زندگی ما میرن اما آسیب هاشون تا ابد موندگاره 

چشمات ارتش هیتلر بود و من، لهستانِ بی دفاع.....

جداشدن چیش بده؟؟چه حسی داره ،؟خب میری بایک ادم بهترازدواج میکنی پولم داری

چرا اینجوری فکر میکنی حتی قضاوتش ام سخته چقدر راحت قضاوت میکنید

دردی که میکشی، اشتباهی که میکنی، اشکی که میریزی، حرفی که میشنوی، حس بدی که میگیری، عشقی که نمیگیری، آدمی که از دست میدی، آرامشی که نداری، محبتی که نمیبینی، انتظاری که میکشی، درون ریزی‌ای که داری، قضاوتی که میشی، آرزویی که دفن میکنی، امیدی که خاک میکنی برای هیچکس مهم نیست؛ زور الکی نزن....چقدر این متن از فروغ فرخزاد موده:«هیچ چیز راحتم نمی‌کند. نه دریا، نه آفتاب، نه درخت‌ها، نه آدم‌ها، نه فیلم‌ها، نه لباس‌هایی که تازه خریده‌ام. نمی‌دانم چه کار کنم. بروم و سرم را به درخت‌ها بکوبم، داد بزنم، گریه کنم؛ نمی‌دانم