2777
2789
عنوان

مردا از چه زنایی خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 67 پست
خانمی که با لطافت برخورد کنهامر و نهی نکنهقدردان زحمات همسرش باشهقهر نکنهگیر ندهغر نزنه

این 3 مورد آخر چجوری نباشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از زنی ک اگ ننه اش و کل خانوادش و کل خااااندانش ریدن بر سرش سکوت کند و گاهی لبخند ملیحی بزند.....

نباید به این میخندیدم 

این درد داشت 🥲

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خانمایی که انرژی زنانه شون بالاست ینی زنانگی دارن به سلامتی و بهداشتشون میرسن مدام و یجورایی توی اول ...

من همه اینا هستم ولی اخلاقم بده 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

این 3 مورد آخر چجوری نباشه

واقعا تمرین میخواد که اینطور نباشی ولی شدنیه

اگه بتونی همه اینا رو رعایت کنی زندگی آرامی خواهی داشت و مرد هم هر کاری میکنه تا خوشحالت کنه

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
زن بی حد و مرز یعنی چی

یعنی تور کویر و سفر شمالو بیاد.تا هشت شب شد برنگرده خونه.پیشنهاد سیگار و عشق و حالو رد نکنه.هر مردی میبینه با لوندی گرم بگیره و... خیلی از پسرا اولش میگن فقط برای عشق و حال بریم سمت اینجور دخترا ولی بعد اسیر میشن و اتفاقا اینا زودتر شوهر می‌کنند 

چطوریه مگه

غر میزنم گیر میدم و... 

واقعا تمرین میخواد که اینطور نباشی ولی شدنیهاگه بتونی همه اینا رو رعایت کنی زندگی آرامی خواهی داشت و ...

خیلی دوس دارم بشم ولی نمیشه 

واقعا تمرین میخواد که اینطور نباشی ولی شدنیهاگه بتونی همه اینا رو رعایت کنی زندگی آرامی خواهی داشت و ...

خیلی دوس دارم بشم ولی نمیشه 

یعنی تور کویر و سفر شمالو بیاد.تا هشت شب شد برنگرده خونه.پیشنهاد سیگار و عشق و حالو رد نکنه.هر مردی ...

چی بگم والا 

به به 😍ویژگی های بد اخلاقیت چیه؟ خب اینو ک راحت میشه درست کرد

گیر میدم تو مخ میرم حساسمممم ب شدت زیاد هم زودرنجم

به به 😍ویژگی های بد اخلاقیت چیه؟ خب اینو ک راحت میشه درست کرد

گیر میدم تو مخ میرم حساسمممم ب شدت زیاد هم زودرنجم