2777
2789

یعنی گ... تو این شانسم که بختمم به درسم وصله😂💔

آقا من عاشق یه داروساز شدم اونم روم کراشه برگشته به دوستم گفته منتظره من پزشکی قبول بشم بیاد جلو 

و گفته به خاطر کنکور و حواس پرتی بهم اعتراف نمیکنه هیچی دیگه سلامتی الان مثل سگ نشستم درس میخونم😂

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر واقعا دوست داشت میگفت بعد از کنکورش نه صرفا بعد از پزشکی قبول شدنت

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خوبه دیگه انگیزت جور شد 😅 من از این انگیزه ها داشته باشم مخترع و مبتکر و مادر جدید علم های مختلف می ...

دقیقا انگیزه گرفتم 😂

اگر واقعا دوست داشت میگفت بعد از کنکورش نه صرفا بعد از پزشکی قبول شدنت

درسته دقیقا 

ولی در کل انگیزه ی خوبیه و شاید من پزشکی قبول بشم برم دانشگاه نظرم کلا عوض بشه