2777
2789
عنوان

دلم میخواد یکیو بگیرم مثل سگ بزنمش سیاه کبودش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلثوم اکبری نیستی احیانا شما ؟جنون بهتون دست نداده؟

بخدا نمی‌دونم فقط می‌دونم آخرش کلثوم ۲ میشم😂

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

وای اتفاقا من امروز صبح سر ی مشتری که داشت گنده تر از دهنش حرف می‌زد، تمام حس بدن رو خالی کردن و کام ...

دمت گرم منم از این تراپی ها نیاز دارم

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

شما هم خوش اومدی چقدر خوبه رد داده ها همو پیدا میکنن

دل به دل راه داره

میفهمی چی میگم؟

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

بخدا نمی‌دونم فقط می‌دونم آخرش کلثوم ۲ میشم😂

خدا به نزدیکانت رحم کنه 😢😂😂

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰ا‍ی مـادَر غـم دیـده ام وَطـن🥲💔

رد داده چو رد داده ببیند خوشش اید

یه رد داده واقعیم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

دمت گرم منم از این تراپی ها نیاز دارم

این خیلی پررو بود 

کارش رو من باید انجام میدادم، توو چند مرحله باید انجام می‌شد هر مرحله ی قسمت 

روز اول بهش گفتم توو مرحله سه گیر میکنیم به این علت بیا از این روش بریم که گیر نکنیم 

گفت نه، همین روش رو برو من مرحله سه رو میدم یکی دیگه انجام بده، حتی بابت مرحله سه قرار داد هم نوشتیم که خودش انجام بده

شروع کردم هی هندونه زیر بغلم میذاشت که تو میتونی و... ، گفتم این حرفا نیست مسئولیت مرحله سه با خودته

امروز گفت مرحله یک و دو رو خراب کردی (که دست پیش بگیره) ، پس سه رو انجام بده که جبران کنی خرابکاری یک و دو رو 

بهش زنگ زدم گفتم ایراد یک و دو کجا ست، ضایع شد گفت نه من اشتباه گفتم منظورم این نبود 

منم از خجالتش دراومدم