2777
2789
عنوان

مردا از چه زنایی خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 67 پست
یه دخترس هم کلاسیمه نه هیکل داره نه ادب فقط سیگار میکشه یا به پسرای کلاس میکه برام لپ لپ بخرید پسرا ...

لپ لپ اخه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا زیاد دیده شده مردها به زنهاشون که به گفته شما تو بدترین شرایط با جون و دل کنارشون بوده، خیانت ک ...

همه که باهم نیستن خیلی از زنا هم هستن خیانت میکنن 

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

تو بهترین هم باشی مردها دوست دارند با زن های متنوعی وقت بگذرونن.ولی خب پایه بودن از همه چیز مهم تره. ...

زن بی حد و مرز یعنی چی 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

آخه چجوری آدم میتونه همیشه شاد وسرزنده باشه

بعضی از زنا تو ذاتشونه،،،من یه خاله دارم همینجوریه ،،، همه دوستش دارن ،،،شیرین و بامزه و شاد و سرزنده است و در عین حال با شخصیت ،،، البته این خصوصیاتش ذاتیه ،،همیشه همینجور بوده

قدم اول فقط خوشگلیحالا خوشگل ارومخوشگل پر انرژیبرای مردا فقط زیبایی مهمه

من خیلی خوشگلم ولی اخلاق ندارم چ کنم 

بعضی از زنا تو ذاتشونه،،،من یه خاله دارم همینجوریه ،،، همه دوستش دارن ،،،شیرین و بامزه و شاد و سرزند ...

بقیه پس چیکار کنند

والا دختری که غرغر نکنه و تو ای دوره زمونه کم خرج باشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍