2777
2789
عنوان

مردا از چه زنایی خوششون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 67 پست
غر میزنم گیر میدم و...

لابد میان رو مخت که غر میزنی خب .

به عنوان یه زن که یه موجود مقدسه و معنوی ،اعصاب خودت رو برای هر چیزی خورد نکن .اینا از انرژی زنانه کم میکنه به مرور.

طبیعت برو جاهای قشنگ 

آروم میشی حداقل تا یه هفته شارژی ،

مادرِ انرژی زنانه،زمین هست .

رفتن به طبیعت عالیه برای این منظور

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من به کلاسی شرکت کردماینارو یاد داد بهمون تا حدودی رعایت میکنم و وقتی رعایت میکنم واقعا تغییر رفتار ...

چه‌ کلاسی ممنون میشم بگی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

لابد میان رو مخت که غر میزنی خب .به عنوان یه زن که یه موجود مقدسه و معنوی ،اعصاب خودت رو برای هر چیز ...

بنده خدا موردی نداره متوجه میشم مشکل از اخلاق منه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خب همین نباید ب مردا بچسبیکلا وقتی به یه ادمی توجه بیش از اندازه نشون میدی اون ادم ازت دور میشه

نه اصلاااااا نمیچسبم باور کن فقط زودرنج و حساس به شدتممم تو بهم میگه قهر میکنم