2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم گلیم فرش جهیزیمو سوزوند

| مشاهده متن کامل بحث + 5143 بازدید | 153 پست
واقعا یکی نیست بپرسه خدایی نکرده برا بچه که اتفاقی نیوفتاد ؟یعنی یه گلیم انقدر مهمه ؟

سلامت بچه اگه مهم بود مادر و مادر بزرگش جلو تر از همه خودشونو میکشتن شما نگران بچه نباش

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟به دعاهاتون خیلی نیاز دارم  
ینی چی سنگ دل اگه بخوام وسایل جهیزیمو کسی خراب نکنه میشم سنگ دل تو خودت چیزی رو که دوست داری کسی خرا ...

من خودم ۳ ماه ازدواج کرده بودم.تولدم بود

پسر خواهر شوهرم با فشفشه کل خونه رو بباد داد.

عالی ۲۴ متری ام پر از سوراخه.

مبلم کلی جای فشفشه داره خیلی هم ضایع هس.

چیکارش کنم

شکر میکنم ک بچه هیج چیزش نشد وگرنه منو میکشتن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار اونا درست نبست و باید جبران خسارت کنن هرکس بره خونه کسی خسارت بزنه باید جبران کنه اما شما که خودتون یا نزدبکانتون اهل قلیون هستین و توخونتون نگه میدارین باید یه سینی ورقه فلزی پارچه نسوز   نمیدونم هرچی که رایجه برای اینکار واسه زیرش تهیه کنین چون هربار ممکنه پیش بیاد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
تقصیر خودتهچرا برای این کارای چیپ بهشون رو میدی بیان خونت ؟قلیونیا معمولا همینن همه جارواباد میکنن ب ...

دودی که به خورد بقیه میدن خیلی بدتر از دودی که خودشون دریافت میکنن 

متاسفانه خیلیا میپرن به آدم و میگن ذهنتون بسته اس 

ولی من ندیدم آدم تحصیل کرده و موفقی قلیون بدست بشینه 

مادر خودم ماما  هست و میگه اکثر مراجعین مطبم بشدت از دود آسیب دیدند 

عزیزم همین و بهانه کن کشیدن قلیون را تو خانه ات ممنوع کن ناراحتیت را هم به همسرت بگو تا که فردا روز ...

تا وقتی قلیون رو از خونش نبره بیرون 

قلیون کشیدن همیشه مجاز میشه 

خب کار مادرشوهر و خواهر شوهر اشتباه بوده درست.ولی اخه تا انقدر مادیاااااتتتتت.منم فرشم اونطوری بشه ن ...

بله بچه بی تقصیره،تازه اون بچه بنده خدا چوب ندانم کاریه بزرگترهارو میخوره،بنظرم اون خواهرشوهر بی عقلش که قلیون میکشه توی آشپزخونه بچش هم پیششه،چقدر اون دود برای اون بچه ضرر داره،بچه وول میخوره توی دست وپاشون ممکنه ذغال می‌ریخت رو بچه می سوخت،استارتر خودش هم مقصره که کلا قلیون بساط میکنه توی خونش

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
من خودم ۳ ماه ازدواج کرده بودم.تولدم بودپسر خواهر شوهرم با فشفشه کل خونه رو بباد داد.عالی ۲۴ متری ام ...

وای سرم دردکرد،بجات بودم سکته میکردم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
میدونی فکر کنم شماها خودتونم ازین جور ادما هستید که میری خونه کسی فکر میکنید حق دارید هر کاری خواستی ...

نه دیگه این طرز فکر شما در مورد منم دیگه زیاده روی و توهین هست.

اتفاقا خونه کسی رفتنی اولا کاری که باعث دردسر بشه نه خودم نه بچم نمیذارم پیش بیاد و  اگه بچمم جایی رو کثیف کنه تا نشورم و تمیزش نکنم ول کن نیستم.

حرفی ندارم طرز فکرها و فرهنگها متفاوته.😊

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اره یه خال به خودشون نیوفتار

عزیزم خودت نباید بگذاری توی خونت قلیون بساط بشه ،تمام زندگیت رو بوی دود میگیره،پرده و فرش و همه سیاه میشن،چه جوری میزاری آخه؟من تعجبم بیشتر از اینه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
همیشه زیر قلیون سینی بزار یا زیرمنقلی بعدم خسارتشو بگیر یا بگو بخرن یا هزینشو

بعنی شما مهم‌ونتون یه‌چیزی خونه خراب کنه خسارت میگیرین؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️