2777
2789
عنوان

میشه یکی بگه

23 بازدید | 3 پست

میشه یکی بگه چرا مامانم منو همش اذیت میکنه با این حال که امسال میرم تو 20 سالی اذیتم میکنه 

همش احساس میکنم یه جورایی ببخشیدا (باورش برای خودمم سخته) که بهم حسودی میکنه همش بهم میگه تو مثل من نمیشی نسل شما ها که تلاش نمیکنن ما همش تلاش میکردیم یا دارم درس میخونم میاد بهم میگه من اینقدر زود و بهتر از تو درس میخوندم تازه کتابامون هم بیشتر از تو بود هر چی میگم این دوران خیلی دارن بهمون سخت میگیرن میگه ماهم بودیم یا وقتی میخوام درس بخونم هم مامانم هم بابام ضبط و تلویزیون روشن میکنن منه بدبختم که اتاقم کنار تلویزون و ضبطه 

نمیدونم چجوری دل شکسته امو درست کنم خیلی دوست دارم که اوناهم بیشتر مامانم فقط یه روز بجا من باشه یه روز تا ببینم چجوری میخواد درس بخونه

این کاربری دست دونفر هست کاربری دومه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره