2777
2789

من دو سالع با یک نفرم که پسر دایی دوست پسر خواهرم بود و اونا بعذ پنج سال حدا شدن الان هی منو با اون مقایسه میکنن و میکن همونجوره هم مامانم هم بقیه 

همین الان خالم با تیکه برگشت گفت توام بعد پنج سال نشونت میده خیلی ناراحت شدم مودم بد شد واقعا🥲

نمیدونم چکار کنم اصلا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دیگه مود آدمو به هم میزنن، امکان داره حتی بدبینت کنن

بدبین ک شدم 

یبار حتی بحثشو باز کردم با اون برگشت گفت من هیچ وقت قولی بهت نمیدم بابت اینده چون نمیدونم چی میشه امیدوارت کنم من خودم با این موضوع مشکلی ندارم لصلا

بدبین ک شدم یبار حتی بحثشو باز کردم با اون برگشت گفت من هیچ وقت قولی بهت نمیدم بابت اینده چون نمیدون ...

اگه دوستش داری این شرایطیه که پیش اومده، باید باهاش دست و پنجه نرم کنی، اگه هم رابطتون سطحیه که میتونی عمیق ترش نکنی 

از دوست داشتن یچیز بیشتره احساسم دو ساله باهاشم🥲

آخی عزیزم، پس دیگه باید بپذیری، اطرافیان خیلی وقتا درگیر کلیشه میشن، زود میخوان نسخه مشابه برای هم بپیچن

تو باید خیلی قوی و بزرگونه رفتار کنی

نه از این ور بوم بیوفتی نه از اون ور

منظورم اینه که نه بدبین بشی

نه اینکه دیگه خیلی گارد بگیری که برای اینکه به بقیه ثابت کنی اشتباه میکنن بدیاشو نبینی

آخی عزیزم، پس دیگه باید بپذیری، اطرافیان خیلی وقتا درگیر کلیشه میشن، زود میخوان نسخه مشابه برای هم ب ...

تمام تلاشمو میکنم

اما کلا خیلی از خانوادم زده ام خیلی بیزارم واقعا 

خب دوتا خواهر برادرم باهم متفاوتن اینا ک ی پسز دایی پسر عمه ان اما اونا کلا مودمو بد میکنن کلی حس و ...

این قضیه احتمالا همینطوری باقی میمونه 

برای اینکه اذیت نشی یا باید نادیدشون بگیری یا بیخیال رابطه بشی