2777
2789

جاری بزرگم خیلی ماهه و خیلیم از من بزرگتره من همسن دخترشم البته بچه بوده ازدواج کرده 

خیلی خوش تیپ و مهربونه همه رفتاراش عالیه 

خیلی کم دیدم کسی اینقد کامل باشه، واسه همین از معاشرت باهاش خیلی لذت میبرم 

آدم حسودی نیست 

هیچوقت هیچوقت نمی‌رسه کجایی چیکار می‌کنی مگر اینکه مثلا بخوا. بیاد خونمون می‌پرسه خونه ای چیکار می‌کنی 

اوایل ازدواج و بچه دار شدنم خیلی کمکم کردن خانوادگی 

موقع اختلاف با همسرم کلا پشتم بود  

الان بیشتر منم که بهش کمک میکنم یعنی قبلا خیلی خیلی کارای زیادی برام کرده که منم همیشه سعی کردم به هر نحوی جبران کنم حتی صبح زود زنگ بزنه بگه مهمون دارم مثلا خرید دارم حتما میرم یا براش انجام میدم یا میرم دنبالش با هم بریم خرید 

ولی احساس میکنم زیاد وابسته شدم یعنی چند روز خبری ازش نشه دلم میگیره 

چند ماه دیگه سفر چند ماهه می‌ره و از الان میگم اون موقع چه کارایی انجام بدم که دلم تنگ نشه

شما با جاریاتون رابطتون چجوریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من بعضی آدمها خیلی خوبن و قابل احترام مهم نیست چه نسبتی باهات دارن ولی بخاطر خوبیاشون عزیزن

یکی  میگفت من عاشق مادرشوهرم هستم و بیشتر از مامانم دوسش دارم انقدر که مادرشوهرش خانم بود

به خاطر خوبی خودتون هم هست چون شما هم حسود نیستی

آره خب خودمم واقعا حسادت ندارم معمولا مگر شرایط خاص 😅

مثلا هیچوقت هیچوقت یادم نمیاد به خونه زندگی و لباس و ماشین و زندگی کسی حسادت کرده باشم یعنی خیلی پیش اومده جایی رفتم خیلی مثلا وسیله جدید خریدن ولی واقعا مثلا بعد پنج شش بار رفتن تازه متوجه شدم مثلا گفتم از مبارکه میگن مثلا یکساله خریدیم الان دیدی 

چون واقعا هیچوقت چشمم دنبال داشته های دیگران نبوده و ندیدم

من جاریم هر کار داشت براش انجام میدادم و نمیتونستم نه بگم و ۶سال اون از من بزرگتره اما همیشه بیشتر ا ...

آخه من الآنم هرکاری کنم در جبران کارای اونه 

منظورم اینه شاید جاری شما کاری نکرده براتون و خوبی از خودتون بوده همیشه ولی من مخصوصا سالهای اول ازدواجم حتی بچمم نگه میداشتن