2777
2789
عنوان

ماشین سورن قبول کنم یا بگم پولم رو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 53 پست
شما چقدر ساده بودین ک طلا هاتونو فروختین دادین ب این الانم سورن یا دنا هرچی ک میده راضی باشین چون می ...

فکر می‌کردم آدمه ارزش داره

صبحی بهش گفتم گفتم تو لیاقت نداشتی وگرنه اون همه جهیزیه ‌ ماشین به هرکی بدی تا آخر عمرش بندم می‌شد 

پولم ازش نمیگرفتم برای خودم خرج ارایشگاه اینا تم مامانم میداد میگفتم گناه داره 

اسی جان طلا خیلی داره میره بالا 

پولتو بگیر و طلاب آب شده بگیر بده اجاره و سودش رو بگیر 

ماشین ایشونم به شما ربطی نداره 

ماشین مدل بالا بگیرهه بره تو چشم و دوباره آویزونش بشن؟ 

آنقدر بلا نسبت بعضی زن ها گرگ و حریص و گدا صفت شدن... همسرم تعریف می‌کرد با ماشین پدرش که مدل بالاست داشته توی کوچمون پارک میکرده، یه دختر عوضی اومده بهش با کلی عشوه گفته آقا شما اسنپین؟ یعنی بیا منو سوار کن بریم دور دور 🤣 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه تومن تقریبا میشه دویست گرم طلا اگه بدي به طلا فروش اجاره، ماهی ده تا پونزده تومن بهت سود میده سرم ...

نمیدونستم میشه اجاره هم داد ،جالبه 

دقیقا این زنی هم که باهاش بود تا اونجا که می‌شد از این کنده بود بعد من ابله خرج نمی کردم میگفتم گناه داره 

دقیقا اینم گفتم می‌خوای با پول من ماشین بخری مردمی ببری بچرخونی ؟؟؟ 

مامان من بدبختی کشیده مردم کیف کنند

نمیدونستم میشه اجاره هم داد ،جالبه دقیقا این زنی هم که باهاش بود تا اونجا که می‌شد از این کنده بود ب ...

خب دیگه.. الان متوجه شدی مسئله کجاست... نمیگم پدرشو در بیاری از خرج ولی خیلی قناعت کردنم خوب نیست.. حتی گاهی زیاده خواه بودن باعث رشد و پیشرفت مرد میشه و باعث میشه بیشتر به فکر باشه و کار کنه 

عزیزم بهت قبلا هم گفتم.. توی نت سرچ کن مرضیه کشوری و وارد سایتش شو.. اسم سایتش همسر خوبه.. یه ویس رایگان راجع به خیانت داره اونو گوش کن برای حال دل خودت 

و توی یک سری از کلاساش شرکت کن.. خیلی خیلی حرفای خوبی میزنه 

الان دیدم صوت رایگانشو حذف کرده و یه دوره ی کامل گذاشته.. اگه میتونی حتما اونو تهیه کن و گوش بده عزی ...

مرسی عزیزم دیدم قبلا تو آیتا تو کاناله عضو بودم 

باید بنظرم حضوری بریم مشاوره گرچه فکر نکنم بیاد اگه نیومد حتما تپ کلاسای ازن خانم شرکت می‌کنم فدات عزیزم مرسی 

مرسی عزیزم دیدم قبلا تو آیتا تو کاناله عضو بودم باید بنظرم حضوری بریم مشاوره گرچه فکر نکنم بیاد اگه ...

موفق باشی عزیزم و غم ازت دور باشه 

اونو بی خیال 

روح و روان و جسم خودتو سفت بچسب.. برای خودت تلاش کن.. تو رشد کنی، بعد از یه مدت هم خودت آروم میشی  و هم اون میفته دنبالت❤️