2777
2789
عنوان

شوهرم

370 بازدید | 14 پست

چهارشنبه عمل تسه یا همون نمونه برداری داره 

میشه برای موفقیت عملش یه صلوات بفرستی 

دو سال استرس کشیدم 

شوهر من مشکل ناباروری داره اسپرمش صفره و الان دو ساله به تجویز پزشک آمپول های هورمونی استفاده می‌کنه 

و قرارع از بیضه نمونه برداری کنن اگر به امید خدا اسپرم باشه آی وی اف کنم ولی اگر نباشه جنین اهدایی پیشنهاد میدن که من اصلا راضی نیستم

شاید الان بگی برو از پرورشگاه بچه بیار ولی من همه این چیزایی ک الان به ذهنت میاد رو روزی هزار دفعه دوره کردم

خیلی امید دارم به اینکه عمل شوهرم موفقیت آمیز پیش می‌ره

اما خب ته دلم نگرانم قلبم از جا کنده شده فقط با قرآن خوندن دارم خودمو آروم میکنم 

دلم خیلی شکسته 

شاید الان بگی بچه همه چیز زندگی نیس ولی من تو این چهار سال زندگی به این نتیجه رسیدم هر چقدر که عاشق همدیگه باشیم بچه نباشه حس می‌کنی یه چیزی کمه

حالم اصلا خوب نیس دلم میخاد یکی باشه باهاش حرف بزنم 

به شوهرم امید میدم اون خودشم خیلی استرس داره اما من جلو رو اون میخندم و بهش دلداری میدم میگم شد که چه خوب نشد هم غصه نخور فدا سرت اما خودم ک از دلم خبر دارم دلم اشوبه 

برام دعا کنید 

لطفاً برام صلوات بفرستید امتحان سختی دارم که از شدت استرس دارم میمیرم شده یک صلوات هدیه به شهید علمدار جهت این که امتحان خوبی بدم 

این اکانت به تازگی به دست من رسیده من یک دختر دبیرستانی هستم💪🏻☺️💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم من ی ماه اقدام کردم نشد هزارتا دلهوره گرفتم بسپر به خدا انشالله که مشکلش حل میشه اگر خدا بخواد شما قبل ای وی اف هم باردارنمیشی طبیعی به خدا ایمان داشت باش دلت آروم میگیره استرس هم از شوهرت دور کن

لطفاً برام صلوات بفرستید امتحان سختی دارم که از شدت استرس دارم میمیرم شده یک صلوات هدیه به شهید علمد ...

چرا بعضی ها اینقدر بی فرهنگ هستند میان توی تاپیک یکی خواسته خودشون مینویسن.  حداقل اول به کسی که تاپیک زده یه جمله مینوشتی بعد خواسته خودت مینداختی وسط