2777
2789

یه پسره بود

دانشجو پزشکی بود

روش کراش بودم طرف کلا پنجاه تا فالور داشت

براش فن پیج زدم و گفتم میشه من اولین فن پیجتون باشم

انقدر خندیددددد و خوشش اومد و دوس شدیم

هر چند کات کردیم

ولی خب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وایی باورم نمیشه هنوز بخدا... ب کراشم تو روبیکا درخواست دادم اونم قبول کرد بهم پیام داد شمارشو داشتم نوشته بود شمارتون رو حذف کنین اومده تو روبیکا نمیدونست من شمارشو دارم..بعد از اون موقه الان۱سال و نیمه عقدیم و ۱ماه دیگ عروسیمونه🫣

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

یه پسره بوددانشجو پزشکی بودروش کراش بودم طرف کلا پنجاه تا فالور داشتبراش فن پیج زدم و گفتم میشه من ا ...

چی باحال😂

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .

وایی باورم نمیشه هنوز بخدا... ب کراشم تو روبیکا درخواست دادم اونم قبول کرد بهم پیام داد شمارشو داشتم ...

وااااااای پشمام ، قسمت هم بودین 

خوشبخت شین ‌

چطوری بحثو باز کردین؟

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .

ما تو یه گروه بودیم نزدیک یکسال فقط هم با هم چت میکردیم بعد یبار امتحان زبان داشتم ازش خواستم کمکم کنه رفتم پی ویش و دیگه نزاشت برم گفت خیلی وقته میخوام یچیزی بهت بگم روم نمیشه منم گفتم میدونم چی میخوای بگی

گفت عع پس ماله منی تماممم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
😭😂😂😂فن پیج؟؟؟؟

😭😭😭😂😂😂وای اره 

بعد میگفت اخه منو کی میشناسه 

گفتم قراره معروف شی در اینده

انقدر میخندید

بعد هر روز پست میذاشتم درباره ش فقطم فالورم خودش بود

یه روز نداشتم اومد گفت من عادت کردم ب پستات فعالیت نکنی ناراحت میشم😭😂

وااااااای پشمام ، قسمت هم بودین خوشبخت شین ‌چطوری بحثو باز کردین؟

اره واقعا مغازش رو به روی خونمون بود من خودمو معرفی نمی‌کردم روم نبود خجالت میکشیدم عکس دختر خواهرم پروفایلم بود و میشناختش دیگ از اونجا فمید خودمم و می‌گفت منم روت کراش داشتم همش پیش خودم میگفتم حتما با کسیو تو دلش داره..

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

اون شروع کردساعت ۵ بعد از ظهر اتفاقی بیرون همدیگرو بعد ۲ سال دیدیم اومد جلو دوباره حرف زد از بین حرف ...

چی باحال .‌

الان چه خبر ازش؟