2777
2789
عنوان

میگما بیاین از چت کردنتون با کراشتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 125 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳سال پیش توی چندتا همایش سخنران بود دیدمش ازش خوشم اومد، ی کاری پیش اومد شمارشو گیرآوردم مشورت خواس ...

ایول ‌

خوشبحالت این خر نمیفهمه

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .

😭😭😭😂😂😂وای اره بعد میگفت اخه منو کی میشناسه گفتم قراره معروف شی در ایندهانقدر میخندیدبعد هر روز ...

وای سیسییییی😭😭😭😂 

منو ترغیب کردی برم واسه کراشم فن پیج بزنم 

منتهی فک کنم کراش من بره ازم شکایت کنه😂

اره واقعا مغازش رو به روی خونمون بود من خودمو معرفی نمی‌کردم روم نبود خجالت میکشیدم عکس دختر خواهرم ...

العی

خدا سر را آفرید تا روی گردن باشد نه در .... دگران😀ی دخمل نازم با یک عدد کرااااش .

وای سیسییییی😭😭😭😂 منو ترغیب کردی برم واسه کراشم فن پیج بزنم منتهی فک کنم کراش من بره ازم شکایت کن ...

😭😂😭😂این روی همه جواب نمیده

اون پایه بود

گفت از کجا منو پیدا کردی

گفتم یه مرد سبز پوش تو خواب ایدی تو داد بهم😭😂

روانیه اولا شبیه رویا بود انگار تو خواب بودم اما کم کم خودشو رو کرد الانم هر دفعه میخوام تموم کنم کل ...

ای بابا بگردمت