2777
2789
عنوان

چرا من عدالت خدارو به چشم نمیبینم

111 بازدید | 7 پست

آدم با خدایی هستم خدارو خیلی قبول دارم توی تک تک‌لحظه هام حسش میکنم

ولی عدالتش رو به چشم نمیبینم

به یه سری اونقدر نعمت های مختلف میده

یک سری تمام مصیبت عالم توی دلشون

میدونم اونی که از بیرون به نظر میاد همه چیزش اوکیه هم مشکلات خودشو داره‌ولی بازم از خیلی جهت ها بعضی ها خوشبختن و‌بعضی ها هیچ

چیزی که جالبه اینکه معمولا اونی که ذاتش کثیف تر‌و ظالم تره بهره مند تر هم هست

خیلی دلم میگیره از این موضوع

منممم

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستان حضرت ایوب رو شنیدی؟حتما بخون

خداوند گاهی آدم رو امتحان میکنه میخاد ببینه تو دست میکشی از ایمانت یا نه صبر میکنی یا نه آدم باید تسلیم امر خداوند باشه بدون بهترینارو برات در نظر گرفته 

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

البقره

وَلَنَبْلُوَنَّكُم بِشَيْءٍ مِّنَ الْخَوْفِ وَالْجُوعِ وَنَقْصٍ مِّنَ الْأَمْوَالِ وَالْأَنفُسِ وَالثَّمَرَاتِ وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ

ﻭ ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﺍﻧﺪﻙ ﺍﺯ ﺗﺮﺱ ﻭ ﮔﺮﺳﻨﮕﻲ ﻭ ﻛﺎﻫﺶ ﺑﺨﺸﻲ ﺍﺯ ﺍﻣﻮﺍﻝ ﻭ ﻛﺴﺎﻥ ﻭ ﻣﺤﺼﻮﻟﺎﺕ [ ﻧﺒﺎﺗﻲ ﻳﺎ ﺛﻤﺮﺍﺕ ﺑﺎﻍ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺍﺯ ﺯﻥ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ] ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ . ﻭ ﺻﺒﺮﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺸﺎﺭﺕ ﺩﻩ .(١٥٥)