2777
2789
عنوان

میخام مهریمو ببخشم

201 بازدید | 17 پست

قراره ببخشم و بجاش وسایل خونه سرویس طلا پول پیش خونه و ی ماشین پراید ببرم ولی شوهرم میگه خیرشو نمیبینی

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب رویهم چقدر میشه؟مهریت چقدره؟

مهریم ۱۱۰ تاس حدود ۶ونیم میلیار میشه اینا همش روهم نزدیک ۶۰۰تومن پراید ۲۰۰ پیش خونه ۱۵۰

طلا ۱۰۰ و بقیشم وسایل

اختلاف سر چیه

بهانه گیر و ایرادگیره

خیانت

بددهن و فحاش

ثبات اخلاقی نداره

تو دعوا دست بزن

توهین ب خودم و خونوادم و تهمت ناموسی

گرایش ب مرد و زن و دختر و هر موجود زنده ای

چقدر کم ولی باز به نظرم نقد بهتر از نسیه هست همونا رو بگیر و جدا شو

مجبورم و مهم ترینش دخترمه ک میخام تا ۹سال حضانتشو بگیرم و بعدم خودش تصمیم میگیره کلی عذابم دا ده ک با چیزی جبران نمیشه تازه میگه خیر اینارو نمیبینی

واقعا مهریه کمرشکنه شغلی داری برای خودت

ن هیچی من خورد خاکشیر شدم تو زندگیش ۹ ساله نابودم کرده با تحقیراش خیانتاش میخام برم راحت بشم فقط مالی رو ی خاکی میریزم تو سرم عصابم راحت بشه

غلط میکنه

واگذارش میکنم ب خدا بیشتر شبارو با گریه خابیدم تو زندگیش خیانتاش نابودم کرد چقد حرص خوردم چقد خودش و خونوادش ب من خونوادم توهین کردن تهمت و فحش دادن اینا و عمری ک ازم رفت با هیچی جبران نمیشه تازه میگه ماشینو نبر میخام بکنمش زانتیا برا خودم

بهانه گیر و ایرادگیرهخیانتبددهن و فحاشثبات اخلاقی ندارهتو دعوا دست بزنتوهین ب خودم و خونوادم و تهمت ...

خودت رو نجات بده

مهریه حق طبیعیته از شیر مادر حلال تره بهت

تحت تاثیر حرفاش قرار نگیر

به نظرم اگ میخوای ببخشی حداقل نصفش رو ببخش بقیه ش رو بگیر

خودت رو نجات بدهمهریه حق طبیعیته از شیر مادر حلال تره بهتتحت تاثیر حرفاش قرار نگیربه نظرم اگ میخوای ...

میگه اگه کلشو نبخشی اینارو بهت نمیدم بعد برای مهریه خیلی اذیت میکنن تو دادگاه میگن شما کاسبین آدمو خورد میکنن بعد میخام خونه اجاره کنم پول نیاز دارم مهریه رو قسط بندی میکنن بابام مستاجره نمیشه برم پیش اونا خیلی ذهنم درگیره برام دعا کن همه چی آسون بشه زود پیش بره راحت شم خیلی تو فشارم