2777
2789

سلام 

من چند سال پیش یه پولی به همسرم داده بودم  با همون پول یه ماشین اتومات چینی خریدیم به اسم خودم البته بعدش خودش پول گذاشت رو ماشین عوضش کرد دنا اتو خرید ولی سالهای قبل  برای عوض کردن ماشین یا قسط خیلی سرویس و النگو و انگشتر و دستبند فروختم ،هروقت میگفت کم آوردم طلای منو میفروخت البته بیشترش و خودش نخریده بود 

گذشت تا ماشین رو فروختیم کلا تا ماشین بهتری بخریم 

فهمیدم بهم خیانت کرده بحث و دعوا گفتم خونه بزن به اسمم گفت ماشین جدید رو میزنم به اسمت حالا یه تیگو ۸ آورده هنوز پولش رو نداده طرف آشناست نصف بیشترش رو بدیم بقیه اش ۴۰۰ تومن قسطی باشه  البته وقتی نصف پول رو بدیم سند میزنه 

حالا دیروز بهش گفتم ماشین رو به اسمم نمیرنی ؟ گفت کدوم ؟ گفتم تیگو! گفت نه یه سورن یا دنا یا تارا برات می‌خرم 

وای داغ کردم پا شدم هرچی دلم میخواست بارش کردم گفتم سرطان بگیری اعصابم رو داغون کردی 

می‌خوای چند سال دیگه بچه تا بزرگ شدن یکی برو همه چی هم به اسم خودته

گفت نه و فلان یه بار اشتباه کردم و منم گفتم تمومه ول کن اصلا ماشین نمیخوام 

واقعا نمی‌دونم چکار کنم ؟ قبل اینکه خیانت کنه جای طلاهایی که فروختم داشت برام میخرید کل حقوق یک ماهش رو یک بار برام داد یه بار دیگه ۳ برابرش رو گرفت 

پولم هرچقدر بخوام میده یا بگم کار زیبایی چیزی می‌خوام  

حالا واقعا به دنا یا سورن راضی بشم ؟؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه زندگی معامله‌س من واقعا نمیتونم این رفتار هارو درک کنم پس نظری ندم بهتره 😑

قبل خیانتش منم همین نظر رو داشتم ولی بعدش گفتم چند سال دیگه بگه برو چکار کنم ؟؟

اون مریض بشه بدبختی برای شماهم هست هرچند نفرین به خود آدم برمیگرده نفرین نکن 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

والا من خودم کارمندم کل حقوقم رو واسه زندگی و بچه‌هام خرج میکنم هیچ وقت اینجوری چرتکه نمیگیرم و حساب کتاب کنم پول و طلا میاد و میره به نظرم کار شما اشتباهه اونو نسبت به خودتون بدبین میکنین

قبل خیانتش منم همین نظر رو داشتم ولی بعدش گفتم چند سال دیگه بگه برو چکار کنم ؟؟

سعی کن پول بگیری برای خودت پس انداز طلا و پول داشته باش بدون این که بدونه میگی پول میده هر وقت بخوای پس ماهانه یه مبلغی بگیر برای پس انداز خودت یه حرفه یاد بگیر خودت مستقل باش 

یه سوال مگه حقگق شوهرت چقدره اینقدر ماشین میخره 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

والا من خودم کارمندم کل حقوقم رو واسه زندگی و بچه‌هام خرج میکنم هیچ وقت اینجوری چرتکه نمیگیرم و حساب ...

قبل خیانتش برام مهم نبود همه کار براش می‌کردم ولی وقتی دیدم با پولهایی که من خرج نکردم رفته برای دوست دخترش موبایل خریده این طوری شدم 

شوهر من تو پول غرقه از این پولا سهم من یه دنا پلاس شده و کمی طلا،،،وقتی نمیزنه به نامم چه کنم؟؟؟؟؟؟؟ ...

دقیقا حالا باز خوبه دنا پلاس زده از پولهای خودش برات

مال من پول خودمه می‌خواد بزنه به اسمم ، نگاه کردم طلا سال ۹۶ که من بهش ۵۰ میلیون پول دادم ۱۱۸ هزار تومن بوده 

یه سوال مگه حقگق شوهرت چقدره اینقدر ماشین میخره

با حقوقش نیست اینم بهش ارث رسیده منم ارث

دوتاییمون زود پدرمون فوت کرده 

مادرم خیلی بهم کمک می‌کرد قبلا