2777
2789
عنوان

مردی که نمیخاد کسی از اطرافیانش منو بشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 75 پست
عزیزم چرا از عابروریزی بعده کات میترسی؟مگ ازت آتویی عکسی فیلمی چیزی داره؟

نه ولی مدام منو از کات میترسونه میگه بخای هم بری نمیزارم کلن ادمی که لحنش تهدیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم. گرفت بخداقسم همین جریان توراتجربهکردم اماهنوزیک سال گذشته اون زنشاگرفت همون عشقیاکه قبلاعاشقش بودومناسرگرمی زاپاسش داشت ومیگفت دنیامی پدرمادرشافدامن میکرد هرلحظه بهام امااخربانامردی تمام یهوخبرشدم هفته دیگه عقدوعروسیش باهمونیک جلوچشمم فوشش میداد اماهمش دروغ بودمنوشکست خودشاساخت باثروت من وعشق من خالص ازاوهوس بودیعنی فقط من هوس بودم براش گفتمت تابیشتربدانی حالمواگرمیدانستی دگه ج رانمیدادی. درکل گفتمت تابیشتربخودت بیایی چون نخاستم یکی چومن قربانی دروغای هوس بازی بشه خواهرگلم ادمهامتفاوتنداماباتجربه تلخم متاسفانه میگم بیشترفکراتوکن

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن 

دلم. گرفت بخداقسم همین جریان توراتجربهکردم اماهنوزیک سال گذشته اون زنشاگرفت همون عشقیاکه قبلاعاشقش ب ...

نه این مورد من ماهی حداقل ۲۰ تومن خرج من میکنه بیچاره باین گرونی و تورم...تو فکر ساختن خودش با من نیست....اکس قبلیش هم با هم درگیرن در حد فحش و ابروریزی تو خونواده و محل دختره و شکایت و دادگاه و......خیلی بعیده بخاد بره با اون ازدواج کنه 

اره یه بار ادرس و بزور ازم گرفت

خب اون به زور گیریم ک بخاد ازت آدرس بگیره!

توام باید بدی؟؟؟

چرا میخای بخاطر عابروت تو همچین رابطه ی سمی ای بمونی!

طرف حتی تورو اونقدر رسمی نمیدونه که تورو توی پیجش فالو کنه!

حتی توی پیج فیکشم توروفالو نکرده!

اونوقت به این رابطه میگی جدی؟؟ عجب بابا عجب!

همه ی این حرفایی که زدم + فالویینگای دخترای نشون دهنده ی پرچم قرمزای رابطست!

من نمیدونم توچه اصراری داری اول خودتو ثابت کنی بعد بیای بیرون!

بهم بزن توی آب نمکی.چطور شک نکردی داره دروغ میگه؟پسری دختری رو بخاد همه جا جار میزنه بعد میره خواستگ ...

من اللن بیشتر مشکلم اینه کنه شده بمن...نمیدونم چجوری بهم بزنم باهاش

خب اون به زور گیریم ک بخاد ازت آدرس بگیره!توام باید بدی؟؟؟چرا میخای بخاطر عابروت تو همچین رابطه ی سم ...

فقط از تهدیدهاش میترسم که کات نمیکنم چون دیدم چجوری با اکسش که درگیر بودن حرف میزنه

من فقط گفتم نظرموگلم اونم عشقم بودامااه دلم گرفت الان اواره کوچه بابونه همش شش ماه عشقشون پایان رسید من نفرینش نکردمونمیکنم اماخداحق بندگانشامیگیره. خلاصش من ماجراموگفتم تابهترفکرکنی ازمنن تفاوت سنی داشتیم گیربودشبانروز من تهدیدبه جدایی میکردمواون تامرزمرگ میرفت منتمومیکشیداخرسررفت ازدواجم کردخیرشم ندیدحالامیگن اوارست اما بازم میگم خداکمکش کنه من حلالش کردم. اماتونزار رئزاسخت بیادسراغ دلت. پشیمانی فایده نداره زندگیته خودتم خانومی شدی نترس بالاپایین کن هرچیامیدانی خوبه انجام بده ان شاءالله بسلامتی خوشی موفق باشی گلم

باخداباش،پادشاهی کن  ناخداباش ،هرآنچه خواهي کن