2777
2789
عنوان

شوهرم تیگو هشت پرو خریده ولی چه فایده میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 41 پست
با حقوقش نیست اینم بهش ارث رسیده منم ارثدوتاییمون زود پدرمون فوت کرده مادرم خیلی بهم کمک می‌کرد قبلا

اگ. مید نی دستش پره مهرتو بذار اجرا یه پشتوانه بساز ک باز خیانت کرد بدونی محتاج نیستی

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن پول بگیری برای خودت پس انداز طلا و پول داشته باش بدون این که بدونه میگی پول میده هر وقت بخوای ...

حرفه که نمی‌تونم بچم کوچیک کسی نیست بگذارم پیشش 

بعدم نهایت بتونم بشم فروشنده یا تو ارایشگاه کاری کنم

فوق دارم ولی بالای ۳۰ سال کدوم کار ؟؟؟ 

اگ. مید نی دستش پره مهرتو بذار اجرا یه پشتوانه بساز ک باز خیانت کرد بدونی محتاج نیستی

مهریه بگذارم دیگه کامل باید برم برای طلاق 

خط قرمزش 

کلن ارث همونصدر بود دیگه زیاد تو دستش پولی نداره 

حرفه که نمی‌تونم بچم کوچیک کسی نیست بگذارم پیشش بعدم نهایت بتونم بشم فروشنده یا تو ارایشگاه کاری کنم ...

کارای هنری یا آرایشی انجام بده دوره بخر تو خونه کارای هنری یاد بگیر کیک پزی شیرینی پزی عروسک دوری کچه کاری نمد دوری گلدوزی رو لباس آنلاین شاپ لباس بچه بزن بچه خودت هم میتونی به عنوان مدل لباسارو بهش بپوشونی 

حرفه که نمی‌تونم بچم کوچیک کسی نیست بگذارم پیشش بعدم نهایت بتونم بشم فروشنده یا تو ارایشگاه کاری کنم ...

اگه مرتبطه بشین برای آزمون معلمی بخون

دفترچش نمیدونم اومده یا ن امسال جذب دارن

پس میگی شوهرم تیگو خریده میخاد برای من دنا یا سورن بخره ؟اگه اینجوری که دیگه اون نمیندازه زیر پاش خو ...

نه اونو که سرکار و تو شهر نمیبره با سورن میره این ور اون ور داغونش میکنه 

تو ۱۰ سال ۱۰ تا ماشین بیشتر عوض کردیم با پول من آنقدر میکوبید این ور اون ور براش مهم نبود 

ببخشید وای چون اصلا و ابدا درکتون نمیکنم و این رفتار به نظرم بسیار غیر عاقلانس ، نظر نمیدم.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اون مریض بشه بدبختی برای شماهم هست هرچند نفرین به خود آدم برمیگرده نفرین نکن

خیلی ناراحتم کرد چون خودش گفت خونه به نامت نمیزنم بمون ماشین میزنم بخدا تا قبل خیانتش برام مهم نبود میگفتم عیب نداره

ولی وقتی عکسهای زن رو دیدم که این ابله چطوری بهش موبایل کلدو میده ؟؟ هرروز آتیش میگیرم موهام سفید شده 

انشاالله که بر نمیگزده ناحق نفرین نکردم هم زنه رو نفرین کردم هم اینو 

نه تنها به سورن راضی نشو بلکه به تیگو هم راضی نشوبنظرم نصف خونه رو بگیر ازشماشین ب چه دردت میخوره خو ...

ای بابا خواهر نمیده دعوامون قبلش سر خونه بود کفت ارثمه 

بهت بگم ارث بابات رو می‌زنی به اسمم ؟؟ گفتم نه 

قرار شد ماشین که اینم نمیکنه