2777
2789
عنوان

خانوما یه کاری کردم که ازش مطمئن نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 47 پست
خب قبل ازدواج نکردم چون مطمئن بودم که از همه نظر ها و اخلاق ها پسرعموم خوبه اما اینکه بحث میکنیم همش ...

چرا یه جا گفتی ۲۱سالته الان میگی ۱۹؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
رفتم تاپیکای قبلتو خوندم. چقدر رفتارت بچگانه‌ست!!تو دقیقا از شوهرت چی میخوای؟؟چرا بجای حرف زدن همش د ...

شما از یه دختر ۱۹ ساله بی تجربه که فقط سرش تو کتاب و مدرسه بوده چه توقعی دارین؟

اصلا رفتار من اشتباه

اون چرا درست رفتار نمیکنه که منم یاد بگیرم ازش 

اون چرا اینطوری می‌کنه پس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا یه جا گفتی ۲۱سالته الان میگی ۱۹؟

بعضی وقتا دیگه از بس تو نظرات بهم میگن چقدر تفاوت سنی تون زیاده که دیگه از سوالی که من داشتم فراموش میکنن

واسه همین 

شما از یه دختر ۱۹ ساله بی تجربه که فقط سرش تو کتاب و مدرسه بوده چه توقعی دارین؟اصلا رفتار من اشتباها ...

گلم طرز فکر شما دوتا باهم فرق داره از زندگی از اول نباید میرفتی تو این‌زندگی الان ک رفتی بنظرم فقط سعی کن زندگیت و بسازی نه با بحث یکم انتظاراتت رو کم کن اگه میخای ادامه بدی نمیتونی اونو تعغیر بدی مطمئن باش باید خودت رو وفق بدی اگر بخای زندگیت خوب بشه

خطرناکترین کاری که الان میتونی انجام بدی، همین سراغ دختره رفتنه.

ممکنه یهو هوس کنه بچه رو بندازه سر شما.

ببین زن خیانتکار بعیده بچه‌شو بخواد نگه‌داره. یا اینکه مردی زنشو بخاطر خیانت طلاق بده و بعد بچه رو هم بده به اون.

شاید هم حقیقت داشته باشه.

ولی از سن بچه معلومه که تازه جدا شدن و زودم اومدن خواستگاری تو.

به نظرم اگر میخوای تحقیق کنی، بکن. ولی ممکنه مجبور به طلاق بشی، به اینم فکر کن!

باید قبل ازدواج این کار رو میکردی، حالا که نکردی، اول به عواقبش فکر کن و بعد انجامش بده.

رفتنت سراغ اون خانم مشکلاتتون رو زیادتر میکنه و اگه تحت هیچ شرایطی نمیخوای جدا بشی کار اشتباهیه.

به نظرم شوهرت خیلی مطیع مادرشه و اگه اینجوریه، مشکل همونه.

بعضی وقتا دیگه از بس تو نظرات بهم میگن چقدر تفاوت سنی تون زیاده که دیگه از سوالی که من داشتم فراموش ...

خب واقعا به نظر من شما در حد ۱۹ ۲۰ رفتار میکنید و شوهرتون الان پخته شده واین تفاوت واقعا مشکل سازه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
گلم طرز فکر شما دوتا باهم فرق داره از زندگی از اول نباید میرفتی تو این‌زندگی الان ک رفتی بنظرم فقط س ...

الان شما میگید چیکار کنم؟

مثلا همین بحث دیشب که پیاماشو گذاشتم.

دیگه از آخرین پیامی که بهش دادم،هیچ صحبتی نکردیم و همون پیامای دیشب بوده

من کنکوری ام و درس میخونم 

به اندازه کافی فشار درسا حالم رو میگیره 

واقعا توانایی این بحثها رو ندارم دیگه.

من خیلی دوستش دارم اما وقتی اونطوری باهام حرف میزنم دلم می‌شکنه ازش 

وقتی بدون توجه به ناراحتیع من،میره دنباله کارای خودش،دلم میشکنه

شما از یه دختر ۱۹ ساله بی تجربه که فقط سرش تو کتاب و مدرسه بوده چه توقعی دارین؟اصلا رفتار من اشتباها ...

چون اون که قرار نیست بچه تربیت کنه. تو باید اول آمادگی ازدواج رو پیدا میکردی و بعد ازدواج میکردی!

خطرناکترین کاری که الان میتونی انجام بدی، همین سراغ دختره رفتنه.ممکنه یهو هوس کنه بچه رو بندازه سر ش ...

واسه چی میگید مطیع مادرشه؟؟

پیامی که به دختره به طور ناشناس داده بودم رو پاک کردم

واسه چی میگید مطیع مادرشه؟؟پیامی که به دختره به طور ناشناس داده بودم رو پاک کردم

چون اومده با تو ازدواج کرده. معمولا اینایی که بعد جدایی میرن یه دختر کم سن از فامیل میگیرن، بخاطر لجبازی مادرشون با همسر سابقشونه. 

چون اون که قرار نیست بچه تربیت کنه. تو باید اول آمادگی ازدواج رو پیدا میکردی و بعد ازدواج میکردی!

مگه چیکار کردم من 

مگه چه رفتار بچگانه ای داشتم ؟؟

چون اومده با تو ازدواج کرده. معمولا اینایی که بعد جدایی میرن یه دختر کم سن از فامیل میگیرن، بخاطر لج ...

نه نه 

ما خودمون همو انتخاب کردیم

خودمون اول یه مدت تو تلگرام باهم در ارتباط بودیم و بعد اون به خانوادش گفت که من فقط فلانی رو می‌خوام 

مگه چیکار کردم من مگه چه رفتار بچگانه ای داشتم ؟؟

درخواست‌هات از اون در حد سن و سال خودته، اگه اونم ۲۱ سالش بود، مشکلی نداشتید ولی اونم در حد سن خودش رفتار میکنه.

به همین خاطر هست که کسی با اختلاف سن بالای ده سال ازدواج نمیکنه. چون خلق و خوی آدمها با اختلاف بالای ده سال بهم نمیخوره.

انتظاراتی که از شوهرت داری رو نمیتونه برآورده کنه. نمیتونه عین یه ۲۰ ساله پیام بده یا براش مهم باشه که پیام بده.

ببین تو اصلا درکی از ازدواج نداری. حتی اینا رو هم نمیدونی.

اگر بخاطر شرایطی ناچار به ازدواجی که پس دیگه چرا دنبال دردسری و میری دنبال زن سابقش؟؟