ادمیه که باهمه گرم میگیره ولی منو میبینه دپرس میشه و میره تو گوشیش..خیلی رفتو امد نکردیم که بگم کاری کردم
منم ادمیم که خیلی شوخ طبعو اهل بگو بخند هستم
نمیدونم مشکل چیه😐
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید. فحاشی .دعوا . مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده. نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده. از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
اخه سواله واسم..حس میکنم مشکلی دارم یا ایرادی دارم که ادما منو نشناخته ازم متنفر میشن😖
اگه فامیل نزدیک بودی مثل خواهرشوهری جاری زنداداش که طرف خوششم نیاد باید یه صمیمیت نسبی داشته باشه میگفتم صدددد حسادته دلیلش ولی خب چون دوری شاید خوشش نمیاد ازت
دوحالت دارهیا واقعا ازت خوشش نمیادیا حسادتاگه فامیل نزدیک بودی مثل خواهرشوهری جاری زنداداش که طرف خو ...
ممنون از نظرت