2777
2789
ازت خواهش میکنم واسه خودت ارزش قائل باش و سمتش نرو دوست من صدها رفتار بدتر از این داشت و کاملا بی دل ...

من حتی سری آخر یه دسته گل هم گرفتم واسش بردم گفتم اگه خطایی اشتباهی از جانب من بوده معذرت می خوام 

ولی دیگه خیلی سرد برخورد کردم اصلا تحویلم نگرفت

گل هم پس دادن

اگ نقش مهمی تو زندگیت نداره حذفش کن شاید ایشون هم از طرف همسری، کسی از ارتباط با شما منع شده

نمی دونم والا چی شد یه دفعه عوض شد

آخه دیگه یه پیام احوالپرسی مگه بده که جواب نداد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از اول انگار ایشون مشکل داشتنکاش وقتی مانتو رو برات فرستاد با اون مدل سایز پرسیدن و فرستادنهمو ...

اره اشتباه کردم

انگار دوست داشتن عقل و چشمم رو بسته‌ بود

کاش این جور نشده‌ بود 

همین آدم رفت مشهد من اصلا روحم خبر نداشت بعد ساعت سه ظهر تابستون زنگ زدن بهم با لحن تند و عصبانیت گف ...

خودش مشکل داره..

ببین حالا این طرفت غریبه اس..واسه من از نزدیکانم هست یه مشکلی واسش پیش میاد کنارش بودیم یهو ک بر میگرده سر خونه زندگیش جواب تماسامو نمیده پیام میدادم خیلی مختصر جواب میداد .دیگه آخرین بار روز مادر زنگش زدم جواب نداد.یه پیام تشکر فرستاد ک بازش نکردم‌و دیگه هم زنگ نمیزنم.ناراحت هم نیستم چون خودش بد کرده...از یه جایی ببعد نمیدونم بی خیال شدم یا دلم سنگ شده.فقط میگم خدایا آدم بد رو از زندگیم دور کن‌.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
عزیزم از اول انگار ایشون مشکل داشتنکاش وقتی مانتو رو برات فرستاد با اون مدل سایز پرسیدن و فرستادنهمو ...

والا واسش آخرین بار پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب و بعدم بی دلیل بلاک کرد و قطع ارتباط کامل

🥲🥲 آخه یه آدم سید با تحصیلات بالا چرا باید این جور کنه 

خودش مشکل داره..ببین حالا این طرفت غریبه اس..واسه من از نزدیکانم هست یه مشکلی واسش پیش میاد کنارش بو ...

ادم دلش می شکنه 

ما دیگه مدت هاست از هم بی خبریم

ولی این رفتار هاش گاهی میاد تو ذهنم

من حتی سری آخر یه دسته گل هم گرفتم واسش بردم گفتم اگه خطایی اشتباهی از جانب من بوده معذرت می خوام ول ...

دوست منم همین بود حتی خودمم باورم نمیشه من در برابر این ادم چقدر کوتاه میومدم 

کافی بود توی یه کاری من بهتر باشم کلا باهام قهر میکرد حرف نمیزد 😐

خداروشکر میکنم که رابطمون تموم شد

دوست منم همین بود حتی خودمم باورم نمیشه من در برابر این ادم چقدر کوتاه میومدم کافی بود توی یه کاری م ...

ولی آدم دلش میشکنه 

من خیلی این مدت غصه خوردم 

ولی آدم دلش میشکنه من خیلی این مدت غصه خوردم

معلومه که دلت میشکنه ولی یاد میگیری وقتتو واسه ادم اینطوری هدر ندی 

خود من وقتی دیدم منو که صمیمی ترین دوستشم آنفالو ریموو و بلاک کرده ولی دوستای دیگمون که اصلا رابطه نزدیکی نداشتیم فالو داشت خیلییی دلم شکست 

حداقل اگه میدونستم به چه دلیل اینکارو کرده انقدر ناراحت نمیشدم

ولی قسم خوردم هیچوقت دیگه صد خودمو برای آدمای اینمدلی نذارم

ادم دلش می شکنه ما دیگه مدت هاست از هم بی خبریمولی این رفتار هاش گاهی میاد تو ذهنم

طبیعی‌ بیاد تو ذهنت ولی باید به افکار ناراحت کننده اهمیت ندی.مریض میشی.حیف دردی ک از طرف اینجور افراد بیاد سمتمون.

نزار طولانی بشه بپرس خب ازش چه دلیلی داره آخه اینکارش

رفتم حضوری یه دسته گل هم بردم 

گل رو که پس دادن

خيلی هم سرد برخورد کردن اصلا تحویلم نگرفت 

اصلا قيافه شون هم یه جور دیگه شده بود

من گفتم اگه خطائی اشتباهی از جانب من بوده معذرت مب خوام گفتن نه چیزی نبوده

گفتم آخه پیام دادم جواب ندادین نگران شدم

گفت خدا را شکر ما خوبیم

منم بهش گفتم انشالله همیشه سلامت و موفق باشین و بدرخشید

طبیعی‌ بیاد تو ذهنت ولی باید به افکار ناراحت کننده اهمیت ندی.مریض میشی.حیف دردی ک از طرف اینجور افرا ...

اره باورت میشه مریض شدم خیلی از نظر روحي 

داغون م کرد

آخه چرا رفتار آدما این جور عوض میشه 

اره باورت میشه مریض شدم خیلی از نظر روحي داغون م کردآخه چرا رفتار آدما این جور عوض میشه

آره عزیزم باور میکنم..واسه همینه میگم فکر کردن به این افراد گناه در حق خودت.عوض نشدن خوب نمیشناسیمشون.چشمون رو اخلاق بدشون می‌بندیم.