2777
2789

استارتر نازنین

خودت داری میگی وابسته شدم 

همیشه تحقیر میکنه

الانم که این رفتار 

اگر واقعا برای خودت ارزش قائل هستی باهاش با اعتماد به نفس کامل قطع ارتباط کن

ازش فاصله بگیر بعد یه مدت خودت متوجه میشه که حالت بهتره باور کن

دلیلی نداره ما با کسی بمونیم که ارزشی برامون قائل نیست و مدام تحقیر میکنه 

شما کاملا مشخصه که ساده وبی شیله پیله ای 

حالا که. آگاه شدی نسبت بهش 

شمام ارتباطتو باهاش قطع کن

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
اره منم وابسته‌ شون شده‌ بودم خیلیداغون شدم‌ تا دوباره‌ به تنهایی عادت کردم کاش هیچ وقت ندیده بودم ش ...

عزیزم🥺

تجربه اس واست ک به هر کسی وابسته نشی.مشخص کم سن و سالی ..تا قبل از ۳۰سالگی کلی تجربه کسب کن ک بعدش اشتباه کنی تجربه نیست دیگه .

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم🥺تجربه اس واست ک به هر کسی وابسته نشی.مشخص کم سن و سالی ..تا قبل از ۳۰سالگی کلی تجربه کسب کن ک ...

سی و پنج سالمه

ولی اولین بار بود با کسی دوست میشدم

خونه پدریم بابام نمی زاشت دوست داشته باشم و رفت و آمد کنم با کسی🥲🥲🥲🥲

ازتون بابت راهنمایی و صحبت هاتون ممنونم

ایشالله سلامت و موفق باشین

استارتر نازنینخودت داری میگی وابسته شدم همیشه تحقیر میکنهالانم که این رفتار اگر واقعا برای خودت ارزش ...

اره من خیلی ساده ام

شوهرم هم میگه

چقدر خوبه دوستای نی نی سایتی هستن

کاش هیچ وقت با این آدم دوست نشده‌ بودم🥺🥺🥺

عزیزم🥺تجربه اس واست ک به هر کسی وابسته نشی.مشخص کم سن و سالی ..تا قبل از ۳۰سالگی کلی تجربه کسب کن ک ...

به نظر شما کار من بد بود که مناسبت‌ های مختلف مثل عید یا تولد و ....... واسش پیام تبریک‌ می دادم 

یا گاهی می رفتم سرشون

اره من خیلی ساده امشوهرم هم میگهچقدر خوبه دوستای نی نی سایتی هستنکاش هیچ وقت با این آدم دوست نشده‌ ب ...

به جای ای کاش و خودخوری

بیخیال شو اصلا بهش فکر نکن 

اصلا اهمیت نده بهش 

سعی کن فکر کنی اصلا وجود نداشته

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
به نظر شما کار من بد بود که مناسبت‌ های مختلف مثل عید یا تولد و ....... واسش پیام تبریک‌ می دادم یا ...

نه اصلاا شما لطف و محبتتون رو نشون دادید ..اون بی ذوق بوده..از اینکه خوبی کردی و خوبی ندیدی ناراحتی.ک حقم داری.‌.ولی همیشه با خودت بگو من خوب بودم .پس گله از خودم ندارم..

نه اصلاا شما لطف و محبتتون رو نشون دادید ..اون بی ذوق بوده..از اینکه خوبی کردی و خوبی ندیدی ناراحتی. ...

شما خیلی خوبین

ممنونم ازتون

آره خیلی آدم بدی بود

کاش هیچ وقت باهاش دوست نشده بودم‌ 

شما خیلی خوبینممنونم ازتونآره خیلی آدم بدی بودکاش هیچ وقت باهاش دوست نشده بودم‌

مرسی عزیزم خوبی از شماس.واسه منم زیاد پیش اومده .ولی یادگرفتم .به افراد بگم ک مثلا شرایط رفت و آمد ندارم‌یا نمیتونم فلان کار رو انجام بدم.حتی بوده تولد طرف یادم بوده ولی نگفتم.از قصدم نگفتم..چون دیدم فقط من گفتم.حداقل حرص واقعی نمیخورم😅

ازت خواهش میکنم واسه خودت ارزش قائل باش و سمتش نرو 

دوست من صدها رفتار بدتر از این داشت و کاملا بی دلیل وقتی هم علتشو ازش میپرسیدم هیچی نمیگفت:/ 

اخرین بارم همین چند روز پیش بلاکم کرده 

این ادما مشکل دارن دست خودشونم نیست 

کلا اینطوری بار اومدن و بویی از شعور و شخصیت نبردن مهرومحبتم حالیشون نیست

مرسی عزیزم خوبی از شماس.واسه منم زیاد پیش اومده .ولی یادگرفتم .به افراد بگم ک مثلا شرایط رفت و آمد ن ...

همین آدم رفت مشهد من اصلا روحم خبر نداشت بعد ساعت سه ظهر تابستون زنگ زدن بهم با لحن تند و عصبانیت گفتن خواب بودین و سايز مانتو تون رو می خواستم خلاصه برگشتن و زنگ زدن که به شوهرت بگو بیاد فلان جا ازم بگيره گفتم شوهرم کاره نمی تونه بیاد خودم بیام با لحن تند و عصبانیت دوباره گفتن نه اصلا نیاین من به هیچ وجه نمیارم محل کارم

خلاصه بعد چند شب ساعت يازده شب دادن شوهرش آورد در خونه مون

من خیلی از رفتار و برخورد شون ناراحت شدم

مانتو هم بخشیدم به یه نفر

شما خیلی خوبینممنونم ازتونآره خیلی آدم بدی بودکاش هیچ وقت باهاش دوست نشده بودم‌

عزیزم از اول انگار ایشون مشکل داشتن

کاش وقتی مانتو رو برات فرستاد با اون مدل سایز پرسیدن و فرستادن

همون موقع ی واکنش نشون میدادی

الانم نه بلاکش کن نه اگه پیام داد جواب بده

کاملا بیتفاوت

بعضیا رو همین بی تفاوتی از پا درمیاره