2777
2789

اکثرا شوهرم

ولی خب مثلا اگر اینترنتی لباس سفارش بدم پولشو خودم میدم

یا دیروز چنددست لباس نوزادی گرفتیم پولشو من دادم چون خرجی کم میاورد اگر اون میداد و خودمم دوس داشتم وقتی شاغلم چرا خرج بچم نکنم

هزینه های اصلی با پدرشه ولی خب منم براش خرج میکنم

اگه درآمد تو و پشتوانه مالی تو بیشتر از شوهرت بود، بازم بچه میاوردی؟ یعنی بیشتر خرج رو تو می‌دادی و شوهرت یه ذره کمک میکرد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اکثرا شوهرمولی خب مثلا اگر اینترنتی لباس سفارش بدم پولشو خودم میدمیا دیروز چنددست لباس نوزادی گرفتیم ...

اگه درآمد تو بیشتر از شوهرت بود و مجبور بودی بیشترین خرج رو تو بدی، بازم بچه دار میشدی؟

اگه درآمد تو و پشتوانه مالی تو بیشتر از شوهرت بود، بازم بچه میاوردی؟ یعنی بیشتر خرج رو تو می‌دادی و ...

آره میاوردم 

ربطی نداره به اینکه کی مخارجشو میده 

مگر اینکه رابطم با شوهرم خوب نباشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اسی البته خرید وخورد وخوراک با مامانم بود همیشه ها

الانم برای داداشم همین

نه اینکه بابام برامون هیچی نخره اما خرید عمده خونه دست مامانم

که پول بابام😂

نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه

منظورت اگه اینطوری بود البته

مامان های شاغل و نمیدونم چطورن

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
شوهرتون اگه درآمدش خوب نبود، چیکار میکردی

اگر اوضاع مالی شوهرت خوب نیست خودت وسایل و لوازم ضروری رو اگر نداره با پول خودت برای بچه ات بخر.

بالاخره کل پول مادر و پدر در آینده ارث میرسه به همین بچه ها پس چه بهتر که تا زنده هستیم خودمون براشون خرج کنیم.

البته خرج اضافی نکن یعنی نذار بچه هات راحت طلب و لاکچری بشن فقط وسایل ضروری برای مدرسه و ... بخر

اسباب بازی به اندازه باشه 

کتاب هم اگر قبلی ها رو خوند مجدد براش کتاب مفید بخر 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و مردم جهان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی اسرائیل و آمریکای جنایتکار نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود

اصلا نگاه نمیکنیم کی هزینه رو میده. خرجایی مث دور از جون دکتر و داروهای تقویتی و این چیزا خب شوهرم همیشه باهامه کارت میکشه‌. یا میفرستمش برا بچه چیزی بخره خودش پولشو میده. گاهی هم من واسش اینترنتی خرید میکنم اون جا من پولشو میدم. اون جا هم پول کم بیارم بهش میگم میزنه به کارتم.

ما توی زندگی مشترکمون اینجوری حساب و کتاب نمیکنیم ، گاهی اون میده گاهی من ، یه وقتهایی من دستم بازتره بیشتر خرجها رو میدم یه وقتهایی که میشه اکثرا اون دستش بازتره ببشتر هزینه ها رو میده . همه چیزهم بینمون نصف نصفه . مدل ماشینمون یکیه ، خونه و ویلا و دفتر کارمون سه دانگ سه دانگه  ، توی حسابهامون معمولا در یه حد پول هست . هردو باهم ترازیم و استجوری هم نیست که به زبون بیاریم . خودمون هر طرف حواسش هست که اونی که پایین تر افتاده رو بالا بکشه !

راضی هم هستیم . بیست ساله ازدواج کردیم و از روز اول همیشه همین بوده