2777
2789
میگم برا شستن لباس چ مایعی استفاده میکنید ک بصرفه ست؟ مشکین تاژ و اینا هم دارین؟ الان من هم مشکین تا ...

پودر لباسشویی پرسیل...مایع لباسشویی کامفورت که مخصوص لباسهای تیره هست..

پارسا پسرمامان😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دو بسته مونده تموم شه میخرم 

حبو باتم هر وقت یه پیمانه مونده تموم شه

برنج هم دو تا گونی میخرم یکیش تموم شه جایگزین میکنم

میوه هم هرروز میخریم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

من خریدام بیشتر سالانه است.

مثلا ماکارونی یه کارتن میخرم.

شوینده برای یه سال میخرم.

حبوبات تقریبا هر ۶ ماه یه بار حتی بعضیاش که کم مصرف سالانه.

روغن و رب به اندازه یه سالمون.

سیب زمینی و پیاز با گونی از میدان بزرگ میخریم.

گوشت برای ۳ ماه میشه.

بقیه چیزا که نمیشه نگهداشت، مثل لبنیات و ... هر وقت تموم بشه، شوهرم از سر کار اومدنی میخره

فقط ماهی یه بار از فروشگاه خرید میکنم اصلا دوست ندارم دم به دقیقه برم سوپرمارکت بعضی از لوازم دو ماه شایدم بیشتر تو خونه میمونه بعضیها مث لوازم یخچالی سریک ماه تموم میشه تو خرید بعدی دوباره میخرم 

مگه .سایل فریز ر باهم تموم میشن مثلا سبزی و گوشت و مرغ و ماهی ر همه با هم میخری؟

گوشت و مرغ منظورم بود

سبزیجات چن ماه یبار پر کنم کافیمون میشه دو نفریم کلا

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چند نفرین عزیزم؟

یه دختر دارم.

فعلا سه نفریم.

چند روز دیگه میشیم ۴ نفر.

کلا خرید روزانه سختمه، شوهرمم خسته میاد، دوست ندارم کلی لیست بهش بدم.

محله مونم جالبه با اونکه جنوب شهر، به علت جمعیت بالا ، مثلا سبزیجات و سیب زمینی و پیاز واقعا گرونتر.

میریم با گونی از میدان بزرگ میخریم، با مامانم و پدرشوهرم اینا تقسیم میکنیم، هر چند ماه یه بار میریم.

اونام راحت میشن.

واقعا خرید خونه کار بزرگیه، آدم فکر میکنه پول باشه، حله ولی نه والله، خود کار خرید هم انرژی میخواد.

آخه هرروز خرید کردن.یک کم عذاب اور.شوهر من بود غر می ژد.ومی گفت لیست کن خریدهای ریز رو یک روز درهفته ...

ما خرید کلی هم انجام میدیم اما خب هوی چیزای ک میکنم رو خب باید بخره مثلا بخوام پیتزا بپزم یا سالاد ماکارانی بعضی از چیزاشو میبینی نیست و من هر روز خوراکی میخورم شوهرم زیاد نمیخره روزانه می‌خره چون صدتا بستنی صدتا کیک هم تو خونه باشه تو ی روز میخورم و ضرر داره 😂😂

چیارو از دیجی میخری دیر نمیرسونه؟ برا خرید خونه منظورته؟؟

بله خرید خونه . سینه مرغ .زعفران .عسل .مایع شوینده و....

خیلی زود وبه موقع میاد بعد خرید قسطی داره خیلی خوبه 

البته من دقیق نمیدونم همسرم سفارش میدن 

بیا بگو

چند ساله که اینطور خرید میکنم حتما امتحان کن سخته اما بعد چند ماه کمک میکنه پس انداز خوبی داشته باشی   اول اینکه کل خرج خونه دست خودمه و هیچ کس غیر خودم خرید نمیکنه     برنامه فروشگاه هایی که خرید اینترنتی دارن رو نصب کن بعد هر روز چک کن و با کد  تخفیف هایی که میدن خرید کن   هفته ای یک بار هم خرید تره بار و لبنیات   همیشه قیمت ها دستت باشه و هرچی قیمتش مناسبه بخر اصلا فکر نکن که الان ماکارونی دارم لازم نیست چه خرید حضوری چه اینترنتی فقط چیزی که استفاده داری و قیمتش پایینه خیلی بخر     هیچ وقت برای خرید چیز خاصی نمیرم بازار مثلا نمیگم برم لوبیا سبز بخرم لوبیا پلو درست کنم   میرم بازار هر چی قیمتش مناسب بود میخرم بر اساس اون هفته بعد غذا درست میکنم  مثلا الان که گوجه گرون شده نمیخرم سالاد و خورشت بدون گوجه خیلی مهم نیست اما به جاش مرغ که قیمت مناسبی داره رو میخرم همیشه از خانواده میپرسم ترجیح میدید سالادتون گوجه داشته باشه یا سهم مرغ غذا تون بیشتر بشه یا جوجه بیشتر میخواین یا دوتا گوجه کبابی؟ اینطوری خانواده همراه میشن  مثلا ماست شرکتی اصلا شبیه چیزی نیست ماسته قطعا ماست خانگی با پروبیوتیک بالا وخاصیت بیشتر به سلامت خانواده کمک میکنه قیمتشم ۳۰ درصد پایین تره  یک ماه پیش میاد فقط گوشت و مرغ میخرم فریزر رو پر میکنم ماه بعد برنج ارزون باشه با اینکه هنوز برنج دارم میرم برنج میخرم  و..... چند ماه اول خیلی سخته مخصوصا خرید اینترنتی  واقعا سردرد میاره یا پیدا کردن مغازه هایی که هم کیفیت هم قیمت مناسب دارن  هر هفته فقط یک ساعت وقت میزارم برای رفت و برگشت لبنیاتی برای خرید شیر با کیفیت و قیمت مناسب  در حالیکه کنار خونمون لبنیاتی داره  خرید کردن به این روش سخته اما وقتی هر ماه میتونی از کمترین درآمد پس‌انداز کنی بهت امنیت و آرامش میده  من مستاجر هستم هزینه تحصیل بچه ها شارژ و خرج خونه فقط یدونه حقوق اونم خیلی کم  خیلی سخته باورت میشه شهریور روزی که حقوق گرفتیم فقط ی میلیون برامون ماند و ماه بعدش فقط دو میلیون آبان یکم خرجمون کمتر بود آذر بیشتر از حقوق دی که فاجعه خرجمون رفت بالا دو ونیم برابر حقوق اما با این وجود خوردو خوراک و... هیچ تغییری نکرد چون وقتی تو خونه مرغ گوشت برنج حبوبات و هر چیزی که میشه نگهداشت باشه حتی مهمون هم بیاد نهایت خرجش میشه ۴ کیلو میوه  منظورم از خرج ماه خرجهایی که ثابته مثل اجاره شارژ تحصیل بچه ها که هیچ مدله نمیشه ازشون کم کرد  همه امیدم عیدی عیده و از اسفند تا مرداد که تقریبا خرج های ثابتمون میشه اجاره وشارژ و غیر این باقی حقوق میشه پس‌انداز که یا سود میگیرم یا سهام میخرم برای مرداد تا بهمن که اوج خرج و مخارجه