به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شما بسنجی آیا واقعا ارتباطت با این آدم مطلوبه یا نه
مزایا و معایبش رو بسنج
آیا واقعا اونی هست که میبینی
آیا چیز مثبتی به تو اضافه کرده؟
شاید واقعا دوست خوبی نباشه
به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
نمی دونم والا چی بگمهمش انگار تحقیرم می کردچون تحصیلات و موقعیتش از من خیلی بالاتره
خب پس این یه عیب
چرا باید با یه آدم سمی باشی
احساس نمیکنی وابسته شدی ؟؟
و اگر میخوای رشد کنی باید از این وابستگی جدا بشی ؟؟
من مطمئنم تو خیلی عاقل و فهمیده ای
آیا اینقدر ضعیفی که اجازه میدی یه نفر تحقیرت کنه؟؟
خب پس این یه عیب چرا باید با یه آدم سمی باشی احساس نمیکنی وابسته شدی ؟؟و اگر میخوای رشد کنی باید از ...
همین آدم رفت مشهد به خدا من اصلا روحم هم خبر نداشت بعد ساعت سه ظهر زنگ زد تابستون بود با یه لحن تندی و عصبانیت گفت خواب بودین و بعدش گفت سایز مانتو تون رو می خواستم خلاصه گذشت و از سفر اومدن زنگ زد که میارم واستون در خونه من هر چی منتظر شدم دیدم نیمد بعدا فرداش پیام داد که به شوهرت بگو بیاد فلان جا بگیره گفتم شوهرم تا دیر وقت کاره نمی تونه خودم بیام عصبانی شدن گفتن نه اصلا نیاین من اصلا نمیارم و ...
خلاصه بعد چند شب دادن ساعت يازده شب شوهرش آورد در خونه مون