2777
2789
عنوان

هفت میلیون برای کاپشن معقوله یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 82 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه جوره دارم عزیزم مانتو گرون دارم ارزون هم دارم تیشرت ۳۰۰ هزار تومانی مثلا دارم تیشرت ۲ تومنی هم د ...

اگه می دونی دیگه این مدل رو پیدا نمی کنی و دیگه شاید چیزی پیدا نکنی که اینقدر دوستش داشته باشی و پولش رو داری بگیر منم سایز پای پسرم بزرگ هست کفش‌هایی که می گیرم براش به ندرت اندازه‌اش پیدا میشه ولی گرون هستن ولی می خرم چون می دونم راحت پیدا نمی شه شما هم اینو در نظر بگیر

من یه کت پاییزه خریدم دو و خوردی شد

این ک دیگ کاپشن خارجیه

بنظر من که میصرفه

البته به جنسش نگاه کن که خوب و عمری باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

قیمتش خوبه

به خدا که .... خداشاهده که....یَک جوری از همتا بَدُم مِیه ، یَک جوری همتا حال بهم زنین😒😮‍💨که اگر از نزدیک ببینُمتان ، اول یکم نِگاهتان مُکُنُم😐😐😐بعد ... یَک ماچ گنده از پیشانی مُکُنُم😚 بعدشم یَک پس گردنی مُحکم مِزنُم... 👋مُگُم برو دیوِنِه خیلی دوست دِرُم😍مریضمُ خودتایِن🤨

پالتو معمولی ۳,۴تومنه این اگر ترک باشه قیمتش خوبه ببین اصل باشه بعضیا مارک و بعد میزنن جنس .. ب اسم ...

نه عزیزم ترکه واقعا پیجشون رو داشتم وقتی رفتن استانبول و داشتن نظر سنجی میدادن توی استوری که چی رو بگیرن 

پس میگیرم مرسی عزیزم 

بنظرم بخرش اگه میتونی 

اگه خیلی قشنگه و بهت میاد و از اوناس که زود از مد نمیره میتونی چند سال ازش استفاده کنی 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀