2777
2789
عنوان

برای زردی نوزاد 4 روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست
آره 😞 من میگم بریم بیمارستان همسرم میگه نه بیمارستان الان پر از ویروسه خونه بهتره

نه.خطرناکه.دور از جون زردی بالا باعث یرقان و مشکلات کبدی میشه.

برو امروز زردیش رو اندازه بزن اگه رفته بالا حتما ی روز بستری کن بیاد رو ۸.اونوقت ترخیص کن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه من زردیش ۱۴ بود وقتی که آزمایش دادیم و صبح بود تا شب که جواب آزمایش رو بگیریم به دکتر نشون بدیم زردیش خیلی بیشتر شد و سریع دستور بستری داد که همون شب دوباره آزمایش گرفتن و ۱۹ شده بود ۴ روزم بستری شد عزیزم حواست باشه دستگاهش درست حسابی باشه و دوباره آزمایش بگیرید ازش ببینید چنده حتما.

به امید خدا دعا کن عزیزم 😘

انشاالله خوب میشه.نترس.خودشون مراقبت.من کرونا داشتم نمی تونستم ب بچم شیر بدم یا برم ببینمش.خیلی وحشتناک بود.از بس گریه کرده بودم چشمام باز نمیشد.

مامانم میگفتم تو دیونه ای.با اینکه بچه دومم بود.الان سه سالشه تو بغلم داره هایدی میبینه

انشاالله خوب میشه.نترس.خودشون مراقبت.من کرونا داشتم نمی تونستم ب بچم شیر بدم یا برم ببینمش.خیلی وحشت ...

زنده باشه همیشه عزیزم 😘 کاش بچه منم زود بزرگ میشد 3 ساله خوبه نوزادی یکم سخته 

😘