2777
2789
عنوان

آیا حسی که دارم از روی خودخواهیه

40 بازدید | 6 پست

مامان بابام همیشه سرکارن هر روز صبح از 5 سر کار 9/10 شب برمیگردن خونه خستگی از چهرشون داد میزنه بعدم شام میخورن و میخوابن میدونم که دارن زحمت می‌کشن برای خانواده 

ولی از ته دل دلم براشون تنگ میشه میخوام بیشتر ببینمشون بیشتر باهاشون وقت بگذرونم اما نمیتونم بگم کمتر کار کنید... دلم میخواد کمکشون کنم تا شده یه ساعت هم بیشتر بیان خونه یا حداقل جمعه ها اضافه کاری نرن اما دانشگاه دولتی هستم و اجازه کار بهم نمیدن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هم خیلی به بابام میگفتیم خودش اونجوری دوست داشت ک خونه نباش همش کار الان ک اون همش خونس ما نیستیم ...

نمیدونم اما وقتی اینقدر کار میکنن معلومه اونقدری درآمد نداره براشون منم سعی میکنم برام مهم نباشه 24ساعت پای درسم تا حواس خودم رو پرت کنم و بتونم یکم از زحماتشون رو جبران کنم اما راستش از ته دل دلم لک میزنه یه ساعت بیشتر ببینمشون 

نمیدونم اما وقتی اینقدر کار میکنن معلومه اونقدری درآمد نداره براشون منم سعی میکنم برام مهم نباشه 24س ...

حالا برای بابای من داشت... تو کاری نمیتونی بکنی اونا بین خودشون مسابقه گذاشتن کی بیشتر پول درمیاره 

حالا برای بابای من داشت... تو کاری نمیتونی بکنی اونا بین خودشون مسابقه گذاشتن کی بیشتر پول درمیاره

نه خبری از حس رقابت و مسابقه نیست فقط حس دلتنگی من بود پیش خودم میگفتم شاید بهشون بگم که هر روز دلم براشون تنگ میشه بعد گفتم این کار بهشون عذاب وجدان و حس گناه با اینکه کار اشتباهی نمیکنن