2777
2789
عنوان

فانتزی من برای همسر اینده😐😂شما چی بود فانتزیتون چطور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 119 پست

حالا یه کم خوشمزه بازی درآروم سی شما 

فانتزی اولوم‌ ای که قدش بلن باشه

چشاش گاوی باشه

هیکلی چارشونه

رمانتیک باشه چند تا کتاب از خودش درکرده باشه،خرپولوم باشه مونوم خیلی دوست بداره❤️ صدا پیشی هم درآره 

جوجو هم باشه😂😂😂

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕
بررگااام سر صبحی چه چیزایی میشنوممم پس اون مردا ک ژنتیکو دست کاری کردن از کجا اومدن وقتی زنا دختر زا ...

😂😂😂😂

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر از گاهی کنارش منم زمزمه میکنم اما خب اون یک مسیر دو ساعته رانندگی رو میخواد بخونهعلاقه شدید به خو ...

نه دیگ دو ساعت زیاده تحمل ندارم حق دارین شما

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
همش فک میکنم با یکی ب اسم علیرضا ازدواج میکنم بعد جالبیش اینجاس ک هیچچچ هیچچچچچ علیرضایی ن تو فامیل ...

بیا پسر عممو بهت میدم

همکلاسیم قشنگ تایپمهکراشمه ولی خب...رابطه ای بین مون نیست جز یه همکلاسی عادی و رسمی

🥲😂ی نخی نونی بده

بیا پسر عممو بهت میدم

عزیزم پستش کن درب خونه🤣😁

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

حالا یه کم خوشمزه بازی درآروم سی شما فانتزی اولوم‌ ای که قدش بلن باشهچشاش گاوی باشههیکلی چارشونهرمان ...

اجی با 20خورده ای سال زیاد نیس یه خورده؟ مثلا از چن سالگی کتاب نوشته باشت

عزیزم پستش کن درب خونه🤣😁

خوش رو خوش خنده زن دوست رقصش عالیه😂😂اهل گشت گذاره  کافه هم داره

🥰🥰🤪🤪😎😎 آره بابا فانتزی اونا چرت و پرته مال خودمونو عشقههههه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂چرا ب من نمیگین چیه 

🥲😂ی نخی نونی بده

دادم 😂 اابته تو چارچوب

خیلی خره متاسفانه

و البته حس میکنم فهمیده دوستش دارم داره چص میکنه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊