2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 64 پست
والا التماس کرد دخترم ۳ماهه بود بخشیدم ولی باز تکرار کرد و دائم فحاشی و تهمت و تحقی آخر گفت بمون بچم ...

دلم واسه دختر سه ماهتون سوخت خدا به راه راست هدایتش کنه

چقد شوهرت بی لیاقته چرا خدا به همچین مردای بی مسولیتی بچه میده😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این لطفو در حق دختره بکن و بهش بگو شوهرش چ کثافتیهفک کنم هیچ زنی دوست نداره خیانت شوهرشو نفهمه اونم ...

به دختره گفته بیا جدا نشیم 🥲

تا همین شرایط بمونیم 

یعنی تو جمع فقط چشمش به دخترس 

ما نگفتیم به زنش اخه بعد عید عروسیشونه

تا ازدواج نکرده برو بهش بگو واقعاااا نزار بعد ازدواج بفهمه نجاتش بده

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
این لطفو در حق دختره بکن و بهش بگو شوهرش چ کثافتیهفک کنم هیچ زنی دوست نداره خیانت شوهرشو نفهمه اونم ...

ما گفتیم شاید پسره خام شده 

تموم شده دیگه دنبالش نمیره شاید ی هوس بوده !.

آخر چیشد ؟

دوستم اصلا نفهمیده بود که زنیکه با نقشه داره جلو می‌ره و حتی دیده بود دوستم و شوهرش اختلاف دارن گفته بود من کمک میکنم راحت جدا بشید و ...

دوستمم به خاطر عدم تفاهمی که با شوهرش داشت به حرف این زنیکه جدا شده و بعد چند ماه فهمیده زنه چسبیده به شوهرش و بعدش شوهر زنه می‌فهمه و زنه هم جدا میشه از شوهرش 

الآنم با هم میگردن ولی ازدواج نکردن هنوز

ما گفتیم شاید پسره خام شده تموم شده دیگه دنبالش نمیره شاید ی هوس بوده !.

شما هیچی نگووو فقط برو دختره رو نجات بده قبل اینک زن این حیون شهههههه بهش بگووو چتاشونو نشونش بده 

عکسی بگیر ارشون نشونش بده ک باور کنه توروخدا بهش بگو قبل اینک دیر شه

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
کثافطه سگگگگگگگگگگگگگگگگ بمیره عوضیچطور نزدی ناکارش کنی؟؟؟ تا قرون اخر نفقه و مهریتو میگیری هااااااا ...

کثافت برا ی لحظشه تازه میگه خدا ازت نگذره برام کم گذاشتی خیانتکار شدم فک کن ب خواهرش گفتم خیانت کرده ینی داشتم اشک میریختما برگشت تو چشمم گفت خب با اون دختر ارضای روحی میشده داداشم الهی خدا جوابشونو بده ک آتیش زدن دلمو

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
شما هیچی نگووو فقط برو دختره رو نجات بده قبل اینک زن این حیون شهههههه بهش بگووو چتاشونو نشونش بده عک ...

من فکر کنم پسره زنشم دوست داره 

چون کلا هواشو داره جلو همه 

گفتیم شاید تموم بشه بقول معروف 🥲ی هوس باشه براش

این هوس تمومم بشه یه هوس دیگ پیدا میشه 

تا دیر نشده اون بنده خدارو اگاه کن