2777
2789
عنوان

فانتزی من برای همسر اینده😐😂شما چی بود فانتزیتون چطور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 117 پست
ته ریش داشته باشه قد بلند چشم ابرو مشکی تیپ رسمیمهربون و هرچی بگی بگه چشم البته فانتزی های دیگه هم ...

😂😂😂😂😂

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش فک میکنم با یکی ب اسم علیرضا ازدواج میکنم بعد جالبیش اینجاس ک هیچچچ هیچچچچچ علیرضایی ن تو فامیل ن تو اشنا ها هیجا نداریم😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

دوست داشتم نخبه باشهاهل مسافرت و مطالعه و تفریح و ... باشهخوش قدو بالا باشهمهربون و چشم و دل پاک باش ...

الان چیکار میکنید پس؟ از خانواده اش دور نیستین؟ اگر خودش خوبه کارای خانواده اش رو به پاش ننویسین

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
🤣🤣🤣داداشش هم ازدواج کرده البته داداشش سنتی نمی‌خونه پاپ میخونه با گیتار

نه نمیخوام

🤣🤣🤣داداشش هم ازدواج کرده البته داداشش سنتی نمی‌خونه پاپ میخونه با گیتار

انگار ژنشو دارن😂😂😂سنتی خون ندارن تو فک فامیل

اخه مرد تصورم خیلی خوش قیافه اس اصلا احتیاج به سبیل نداره 🫡😂بعدشم وقت بوسیدن من گز گزم میشه

😂😂😂😂

اهل بحث و مطالعه باشه بشه باهاش نشست چند ساعت از فلسفه و تاریخ و حقوق و ادبیات و هنر حرف زد ولی نشد ...

خوشبخت بشین

همکلاسیم قشنگ تایپمه

کراشمه ولی خب...

رابطه ای بین مون نیست جز یه همکلاسی عادی و رسمی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من از بچگی دوست داشتم همسرم مهندس باشه و یه اسم هم دوست داشتم که الان همسرم هم مهندس هست هم دقیقا هم ...

واییی به به

الان چیکار میکنید پس؟ از خانواده اش دور نیستین؟ اگر خودش خوبه کارای خانواده اش رو به پاش ننویسین

آدم کثیف و نخاله نیاز نیست نزدیک باشه که بتونه روح یکی رو سوهان بزنه

ما سالی شاید 2-3 بار هم رو می بینیم

ولی دورادور گند میزنن به زندگیمون

موندم این عفریته و دخترش چطور میخوان به عزارائیل جون بدن آدم اینقدر پست و کثیف

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

ببین هزاران سال پیش زنان فقط دختر زا بودن و بچه مادر طبیعت بهمون می‌داده که متاسفانه زنها توی جنگ شک ...

یکی میفهمه این چی میگه؟ 😐😂

دوست داشتتم خیلی باهوش باشه و هست و پدرمو درآورده بیچارم کرده🤕😂

😭😂وای اره