2777
2789
عنوان

فانتزی من برای همسر اینده😐😂شما چی بود فانتزیتون چطور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 116 پست
دادم 😂 اابته تو چارچوبخیلی خره متاسفانهو البته حس میکنم فهمیده دوستش دارم داره چص میکنه

هر چ غیر قابل دستیابی باشی بیشتر جذب میشه ها

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه آدم خوشتیپ خوشگل که آروم و متینه صبرش در برابر من زیاده منو مسخره نمیکنه دوستم داره براش مهمم بهم ...

وای اره بخدااااااااا دقیقا

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
خوش رو خوش خنده زن دوست رقصش عالیه😂😂اهل گشت گذاره کافه هم داره

😂😂عزیزم بدع بیاااد همون اسمش کافی بود برا پذیرش🤣

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

هییییی خدای من ا دارم کیارو میبینم 🥹😍😍😍کسایی که مثل من آرزو کردن وشده ☺️❤️واااای ارزوی منم هست ه ...

ای جااان😂🥰 ان‌شاالله یه آدم خوب و مناسب خودت سر راهت قرار بگیره

😂😂عزیزم بدع بیاااد همون اسمش کافی بود برا پذیرش🤣

😂😂😂😂😂تازه خوش قیافه هم هست

😂😂😂😂😂تازه خوش قیافه هم هست

😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

وای چهره مذهبی محجوب به حیا ارهبهش بگو به خودش برسه

ببین مثلا من دلم میخواد مثل قبلا که ریش نداشته باشه ولی گوش نمیکنه،ریش میذاره.

موهاشو رنگ نمیذاره.میگم ما بچه کوچیک داریم خب موهات سفید صورت با ریش سفید و پرپشت یجوریه آخه

ولی ناراحت میشه

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...