2777
2789

هعییی

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون سایت داره دل کاربرا رو میزنه 

با ندادن هیچ اپشنی 

دو ساله قول حذف تاپیک توسط کاربر داده شده دریغ از یک اطلاعیه و .. در صورتی که هیچ کاری نداره واسشون 

وقتی ارزش گزاری بیاد پایین کاربران زده میشن از محیط و...

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

دوس دارم برم باشگاه ولی بدنم کشش نداره! انگار یه وزنه سنگین بهم وصله، نمیدونم چکار کنمیا از هورمونام ...

شاید چون انرژی نداری یا کسل و بی انگیزه ای رغبت نمیکنی بری من خودمم همین مدلی ام

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که درسایهٔ دیوار خداییم💙🌊🦋•خدایا خودت حلش کن🥹 مثل همیشه شکرت•
چون سایت داره دل کاربرا رو میزنه با ندادن هیچ اپشنی دو ساله قول حذف تاپیک توسط کاربر داده شده دریغ ا ...

واقعا، و یه چیز دیگه ایم ك هست تبلیغات زیادیش ِ

دقیقا

ی زمانی تا تاپیك میزدی هرساعتی یه تعداد سریع میریختن خصوصا یوقتا شبا کنگره عکس و ...اینا بود

هیچی قدیم نمیشه مگ نه

واقعا هرچی میگذره همچی کسل تر میشه حتی زندگی

...

شاید چون انرژی نداری یا کسل و بی انگیزه ای رغبت نمیکنی بری من خودمم همین مدلی ام

انرژی که اصلا ندارم! روز به روز بی انرژی تر دارم میشم! نمیدونم چکار کنم

دارم داروهای هورمونی مصرف میکنم اما کلا میدونم که تنهایی هم داره نابودم میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انرژی که اصلا ندارم! روز به روز بی انرژی تر دارم میشم! نمیدونم چکار کنمدارم داروهای هورمونی مصرف میک ...

دارو هورمونی ک بدتر بدن ادمو له میکنه پلی کیستم یوقت میخورم اصلا بهم میریزم

انرژی که اصلا ندارم! روز به روز بی انرژی تر دارم میشم! نمیدونم چکار کنمدارم داروهای هورمونی مصرف میک ...

دقیقا انزوا و تنهایی ِ ك همچیو ادمو بهم میریزه